עבור לתוכן

עזרה לשידרוג פנטיום 2

Featured Replies

פורסם

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

פורסם

הכי טוב שמצאתי

מעבד:

Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU

לוח אם:

DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard

מחיר:1390

פורסם

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

סמוך עליי אם אתה רוצה לשדרג למעבד+כרטיס מסך+לוח אם כמובן אתה לא תיצא מזה ב 1000 שקל שלא נדבר על זה שתצרתך גם זיכרונות חדשים..

ומי יודע מה עוד..

אפשר לארגן לך מפרט למחשב לעבודות שיספק לך לWORD+אינטרנט וכל זה בסביבות ה 1000-1500 והוא יהיה הרבה יותר טוב לפי מה שאני יודע לא שווה לשדרג מחשבים כ"כ ישנים כמו פנטיום 2...

הייתי ממליץ להחליף ספק אם הוא גם ג'נרי וגם חלש...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אשמח למיפרט?

פורסם

תודה אחי אשמח למיפרט?

בקשר למפרט של מחשב חדש לא נעים לי להפנות אותך לפורום אחר אבל בפורום מפרטים תקבל תשובה מהירה ומן המומחים שבאמת מבינים בנוסף אתה יכול לבקש מפרט בפורום מעבדים ולוחות אם וזוכרונות אף על פי כן שזה קשור לתחום זה לא ממש מתאים לכאן..

פשוט תרשום שם הודעה כמו "מחפש מפרט למחשב לעבודות(או לכול דבר נוסף שאתה צריך) בסביבות ה למשל 1500 שקל או כל סכום אחר שאתה רוצה להשקיע כגודל ההשקה כך התוצאה..

בכול אופן אני מאחלה לך בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני יעשה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים