פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים יש לי כרטיס מסך 7800GTX של לידטק אני מחפש לו עמרכת קירור נוזלית מכיוון שברגעש אני משחק תוך 20 דקות הוא מתחמם מגיע ל70 ויוצא לי מהמשחק וכשקניתי את המחשב הוא היה עוש הלי מסכים כחולים והיה מגיע ל80 היום יש לי 5 מאווררים על המארז וגם זה לא עוזר
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים R RM RMA ITאם יש לך אחריות, תחזיר אותואם נגמרה לך האחריות והוא עושה בעיות אכלת אותה........חבל להשקיע כסף בכרטיס מסך שאמור לקרר את עצמו בעצמו בלי בעיות ובלי תוספת כסף......
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר יש לי עליו אחריות אבל המ אני עושה שהוא מתחמם כל כך מהר ויוצא לי באמצע משחקים אני אחזיר ומה אקבל אחד אחר זה כבר קרה לי עם ATI כל פעם החליפו הביאו לי אחר הוא בכלל היה מגיע ל90 עושה מסכים כחולים ומאשים את הדריבר אי אפשר לפחות באיזושהיא צורה להגביר את מהירות המאוורר שלו?
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים איזה סירקולציה כבר יש לך שהוא מתחמם ככה? עשית לו אוברקלוק?בכל מקרה הוא לא אמור להתחמם בצורה כזאת לא נסבלת בלי אוברקלוק אלא אם כן יש לך מארז ג'נרי ולא ניקית אותו חמישים שנה.תנסה לסר חוטים לנקות אבק, ואממ אם זה לא עוזר אז תנצל את האחריות.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר אני כל המזן מנקה אבק וכולה יש לי את המחשב 4 חודשים כבר כמה אבק יכול להכנס ואין בכלל בכלל אובר קלוק כמוש קבלתי אותו ככה הוא עם המאוורר שלו ובכלל הוא ברגיל בלי להריץ עליו שומדבר הוא ישוב על 50 לא זז
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים תבדוק אותו על לוח אחראו שתוציא את הלוח מהמארזותנסה דרייבברים חדשים יותראו ישנים יותר
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר עזוב אני אדבר עם מיש מכר לי אותו תודה בכל אופןודרייברים אל יעזור לי אני כבר הייתיב עסק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.