פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים המערכת היא marantz mx-3500http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zapהתקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\:יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה?ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר לאמוזיקה וסרטיםהקטע הוא שלמערכת 5.1 אני די בטוח שהתקציב בכלל בכלל בכלל לא יספיק אז אני מוכן להסתפק במערכת 2.1
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים על תקפיץ! ולדעתי זאת לא מערכת מרנץ מקורית!! לא זכור לי שהם מייצרים DVD או רמקולים! לדעתי כדאי שתלך לחנויות שמתמחות בציוד למוזיקה או לקולנוע ביתי, ובהתאם לתקציב תרכיב לעצמך מערכת שתמצא חן בעיניך(או לאוזניך )
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר אני דווקא חושב שזה כן של מרנץ איזה גימיק שלהם או משהו אבל לא משנהבחנות אני לא אקנה בסכום הזה יותר מרק רסיבר או רק רמקולים קדמיים..\:כי באינטרנט מוכרים ב"חבילות" ואז יוצא יותר זול או משהו בסגנון..\:
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים אחי, מסתבר שאסור לפרסם שמות של חנויות אבל יש לא מעט מקומות שמוכרים ציוד מצוין (חדש ויד שנייה)...שלח לי הודעה אם אתה צריך שמות...בכל מקרה אני לא הייתי הולך על המערכת הזאת (לא סומך על "עסקאות" כאלה)בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.