עבור לתוכן

מה נותן ביצועים יותר טובים אופטרון או אתלון??

Featured Replies

פורסם

שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?..

וגם לגבי אובר קלוק.....

תודה לכל העוזרים...... :xyxthumbs::jump:

פורסם

אופרטון זה מעבד של שרטתים לא? ומשחקים לא יעלו עליו (תקנו אותי אם אני טועה...)

בכל זאת עדיף אטלון כי הוא זול יותר.

פורסם

תפיסה שגוייה ביותר ::)

אם אתה משווה מעבד Opteron מסדרה 1XX למעבדי Athlon 64 הכוללים 1MB קאש בL2 וכשהם באותה מהירות שעון, הם יתנו ביצועים זהים והשימושים בהם יכולים להיות זהים.

אם אתה מדבר על מעבדים Opteron מסדרה 2XX ועד 8XX , זה כבר ריבוי מעבדים ושם השימושים דורשים כוח עיבוד חזק שמעבד Athlon בודד לא יכול לתת, אך אין זה אומר עדיין שהOpteron מהסדרות של הריבוי מעבדים לא יתאים עדיין לשימושים הבייתיים, אך אין צורך בכוח עיבוד חזק מידיי שהמשתמש הממוצע/בייתי לא זקוק להם, לכן מעבדים הAthlon הם מוצעים לשימושים הבייתיים.

כנ"ל לגביי מעבדי הXION של אינטל לשרתים וכך בהשוואה לPENTIUM.

פורסם

ה-opteron לפי מה שראיתי עד עכשיו מעבד מעולה ואובר קלוק עוד יותר מעולה אני מציע לך ללכת על ה-opteron בהצלחה.

פורסם

אופרטון זה מעבד של שרטתים לא? ומשחקים לא יעלו עליו (תקנו אותי אם אני טועה...)

בכל זאת עדיף אטלון כי הוא זול יותר.

*שרתים*

הוא יריץ כל דבר שהאט'לון יריץ, אבל אין לו שום יתרון (אלא אם משתמשים במספר מעבדים שזה משהו שאי אפשר לעשות עם האט'לון).

פורסם

ה-opteron לפי מה שראיתי עד עכשיו מעבד מעולה ואובר קלוק עוד יותר מעולה אני מציע לך ללכת על ה-opteron בהצלחה.

:s07:
פורסם

^^^

אתה מוכן להסביר את ההסתייגות?

פורסם

קשה להשגה.בכל מקרה אני חוזר בי.

פורסם

^^^

אתה מוכן להסביר את ההסתייגות?

ל- Opteron יהיה לך מבחר לוחות קטן בהרבה ממה שמוצע ל- Athlon

נדמה לי גם שהם יקרים יותר.

פורסם

ל- Opteron יהיה לך מבחר לוחות קטן בהרבה ממה שמוצע ל- Athlon

נדמה לי גם שהם יקרים יותר.

כל לוח לסוקט 939 תומך באופטרון בסוקט 939

והם יקרים יותר רק בארץ

פורסם

האופטרון כפול הליבה 165 זול יותר מאשר ה 3800, והוא פשוט מצויין.

פורסם

אם האטלון והאופטרון באותה מהירות התוספת CASH שיש לאופתרון לא נותת לו יתרון לפחות קטן ?

ולפי המחירים הם לא כאלה יקרים (סדרה 1XX) לפחות בנועה.

פורסם

1. CACHE

2. אפשר לאמר שקאש זה לא מה שיוסיף לך את עשרות ה-FPS שאתה רוצה, או יעשה את ההבדל הין מעבד שמסוגל להריץ משחק לאחד שלא.

פורסם

כמובן שהוא לא יעשה את ההבדל בין מריץ משחק או לא, ההבדל שהוא יתן זה OC מדהים תוספת CACHE וכל זה ב-+ אותו מחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים