פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים נראה לי שעדיף היה להוסיף הודעה בדיון ההוא או לפחות להוסיף בדיון הזה קישור לדיון המקורי.Anatoli.
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר אני לא מצאתי את הדיון הוא חיפשתי אותו ואני חושב שעדיף חדש כי יש שם המון עמודים וכל הזמן צריך ללכת לעמוד האחרון בשביל לראות איזה תגובה חדשה אם כבר לשים פה קישור אבל לא מצאתי אותו אני חיפשתי בערך עד עמוד 40 ולא מצאתי אותו אבל לפעמים קפצתי עמודים
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים מחבר אז תפרסם קישור של האוזניות הטובות שלך ואם יש לך רמקולים דיסקמנים נגני mp3 תשים קישורים של הדברים שיש לך זה כאילו קצת כמו להתלהב ממה שיש לך ולהסתכל מה יש לאנשים אחרים
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים אשכרה עברת 40 דפים בשביל לחפש ?!?!? יש לך את מנוע החיפוש, תוך שניה וחצי מצאתי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=131552.0אני אתחיל כי אני רואה שאתם לא זורמים:כרטיס קול משולב Karajan עם ה DFI,רמקולים ATP3, ואחורי AIWA NSX, אולי בעתיד אני אחליף למערכת 5.1.אוזניות סנהייסר HD457, נגן איפוד מיני עם אוזניות סנהייסר MX400.(סטנדרטה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.