עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיס מסך לא מנוצל. למה?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה.

ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק?

איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך?

תודה רבה לכל העוזרים.

- רונן.

פורסם

התקנת גם את הדריוורים של כל המערכת ? ציפסט כרטיס קול רשת וכו ?

כי אם לא יכול להיות שזה גורם לנפילות במשחק

פורסם

יש לי את ה x800gto2 אחרי פתיחת צינורות ואוברקלוק עצבני ויציב 550/570 וגם אצלי אותה בעיה לעזאזל

כמעט הכל על meduimn 1600x1200 aa2 af4 והמשחק רץ בפרימים נמוכים מאוד מעצבן ונתקע רק לשם השוואה

אני משחק halflife 2 הכל על high 1600x1200 aa 8 af 16 המצב הכי מקסימלי שיש והוא רץ לי חלק כמו תחת של תינוק

ואם פריימים גבוהים אין לי הסבר למה fear כזה מעפן אולי מישהו מחכמי הפורום יואיל בטובו לתת לנו הסבר

פורסם

fear הוא משחק מאוד כבר מבחינה גרפית, אתה משחק ברזולוצייה מאוד מאוד גבוהה, גם כרטיס יותר חזק משלך יתקשה להריץ את fear

חלק ברזולוצייה הזאת ועם פילטרים , תהייה ריאלי , תוריד את הרזולוצייה

פורסם

יש לי את ה x800gto2 אחרי פתיחת צינורות ואוברקלוק עצבני ויציב 550/570 וגם אצלי אותה בעיה לעזאזל

כמעט הכל על meduimn 1600x1200 aa2 af4 והמשחק רץ בפרימים נמוכים מאוד מעצבן ונתקע רק לשם השוואה

צרות של עשירים :screwy:

פורסם
  • מחבר

קבלו ביטול. שיניתי הגדרות משחק, ממצב "גבוה" למצב "מקסימום", והמשחק רץ עכשיו חלק כמו תחת של תינוק וברזולוציה גבוהה! משחק מדהים!

יש לי גם "הף לייף 2", גם משחק מדהים שרץ אצלי ללא גמגום, אמנם זמני הטעינה מסורבלים במשחק הזה.

לשני שהגיב לי - זה בדיוק הקובץ שהורדתי וניסיתי להתקין אך קיבלתי את אותה שגיאה שתיארתי למעלה. אם מישהו יודע מה גורם לבעיה אז אשמח אם יספר לי. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.