פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה.ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק?איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך?תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים התקנת גם את הדריוורים של כל המערכת ? ציפסט כרטיס קול רשת וכו ?כי אם לא יכול להיות שזה גורם לנפילות במשחק
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים יש לי את ה x800gto2 אחרי פתיחת צינורות ואוברקלוק עצבני ויציב 550/570 וגם אצלי אותה בעיה לעזאזלכמעט הכל על meduimn 1600x1200 aa2 af4 והמשחק רץ בפרימים נמוכים מאוד מעצבן ונתקע רק לשם השוואה אני משחק halflife 2 הכל על high 1600x1200 aa 8 af 16 המצב הכי מקסימלי שיש והוא רץ לי חלק כמו תחת של תינוקואם פריימים גבוהים אין לי הסבר למה fear כזה מעפן אולי מישהו מחכמי הפורום יואיל בטובו לתת לנו הסבר
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים fear הוא משחק מאוד כבר מבחינה גרפית, אתה משחק ברזולוצייה מאוד מאוד גבוהה, גם כרטיס יותר חזק משלך יתקשה להריץ את fear חלק ברזולוצייה הזאת ועם פילטרים , תהייה ריאלי , תוריד את הרזולוצייה
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים יש לי את ה x800gto2 אחרי פתיחת צינורות ואוברקלוק עצבני ויציב 550/570 וגם אצלי אותה בעיה לעזאזל כמעט הכל על meduimn 1600x1200 aa2 af4 והמשחק רץ בפרימים נמוכים מאוד מעצבן ונתקע רק לשם השוואה צרות של עשירים
פורסם 2005 בנובמבר 2519 שנים מחבר קבלו ביטול. שיניתי הגדרות משחק, ממצב "גבוה" למצב "מקסימום", והמשחק רץ עכשיו חלק כמו תחת של תינוק וברזולוציה גבוהה! משחק מדהים!יש לי גם "הף לייף 2", גם משחק מדהים שרץ אצלי ללא גמגום, אמנם זמני הטעינה מסורבלים במשחק הזה.לשני שהגיב לי - זה בדיוק הקובץ שהורדתי וניסיתי להתקין אך קיבלתי את אותה שגיאה שתיארתי למעלה. אם מישהו יודע מה גורם לבעיה אז אשמח אם יספר לי. תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.