פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אחרי ההתקנה ולפני שסגרתי את המחשב, שמתי לב שכשהטמפרטורה של המעבד ירדה מתחת לאיזשהו סף (אולי 28, אולי קצת יותר) המאורר של הBT הפסיק לעבוד. בדיוק התחלתי בדיקת מאמץ עם Prime95 אז נתתי לו להתחמם (מתוך מחשבה לכבות אותו אם הוא יעבור את ה50) אבל כשהטמפרטורה עלתה מעל ל-41 מעלות הוא נדלק בחזרה והוריד את הטמפרטורה לסביבות ה40 (במאמץ). בנתיים השארתי את הHardware doctor דלוק כדי לוודא טמפרטורה ושהמאורר לא מפסיק שוב והטמפרטורה עכשיו (במנוחה) היא 30 מעלות. זה נשמע למישהו הגיוני? אני לא שמעתי שהHSF הזה אמור לעשות את הקונץ הזה (למרות שאם זה פיטצ'ר, אז אני מאוד מרוצה ממנו...)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים או שזה הגדרה של הלוח, או שזה הגדרה של תוכנה.לא חושב שיש קשר להיטסינק...תנסה לחבר את המאורר ישירות לספק כוח ותראה (:
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים ה HSF לא יכול לעשות שום קונץ כי זאת רק חתיכת נחושת ואלומיניום.אתה צריך להגיר את זה ב BIOS של הלוח שלך מאיזה טמפרטורה הוא יכבה, מאיזה טמפרטורה הוא יאט את המהירו ת שלו, ועוד כל מיני שטויות... (לפחות אצלי בלוח)אני כמעט בטוח שזה בסעיף ה PC Health ב BIOS...
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר ה HSF לא יכול לעשות שום קונץ כי זאת רק חתיכת נחושת ואלומיניום.HSF = heatsink & fanמשמע, יכול להיות שזה פיצ'ר של המאורר (וכמובן לא של ההיטסינק עצמו)!אני אבדוק בהזדמנות בהגדרות של הלוח - לא שזה מפריע לי.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים תוריד את התוכנה speed fanותגדיר שם את המאורר שיפעל תמיד ואם תרצה אז תמיד על הכי גבוה
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר טוב. לא מצאתי בביוס שום דבר לגבי סמארט פאן או שום דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוררים.
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר תלך לPC health בביוס...שם זה צריך להיות.אין שם - זה סתם מסך אינפורמטיבי (ומתי לכבות את המחשב כשהמעבד חם מדי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.