פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יש לי שתי מחיצותאם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים לאחר שאתה מוחק את המחיצה כל הקבצים שבה נמחקים, ונותר לך מקום פנוי אשר אתה יכול לצור ממנו מחיצה/ות חדש/ות.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אז אתה נשאר עם המחיצה שלא מחקת, בגודל המקורי שלה, בשאר המקום על ההרדיסק לא יצרת מחיצה חדשה אז לא תוכל לשים עליה קבצים.זה לא שאוטומטית המחיצה שהשארת גדלה לכל נפח ההרדיסק.אחרי שהוינדוס יעלה תוכל עם Partition Magic לשנות את נפח הכונן לכל גודל ההרדיסק, אבל לא מומלץ לשחק עם המחיצה של הוינדוס.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר אני מתכוון למחוק את המחיצה של הווינדוס ואז עליה ליצור מחיצה חדשה ובה להתקין את הווינדוס
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים למה אתה רוצה למחוק את המחיצה של Windows? מה הגודל שלה?אתה רוצה ליצור במקומה מחיצה יותר גדולה שעליה תהיה מערכת ההפעלה, או שאתה רוצה פשוט למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין אותה מחדש?אם אתה רוצה רק להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, אז פשוט תפרמט את המחיצה של המערכת הפעלה. אתה לא צריך למחוק את המחיצה עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.