פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים יפה מאוד ומקורי (אולי)אבל לדעתי אתה צריך שם גם גלאי עשן ואני לא צוחק.אל תשכח שזה ציוד חשמלי שמקבל 220V וגם המתחים הנמוכים מספקים אמפרים רבים. במקרה של תקלה-קצר ה"מארז" שלך יכול לעלות באש !!!
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מתן זה לא הולך ככה אתה משנה כינוי אתה מודיע לי.. בסך הכל עבודה יפה רעיון נחמד, מודינג ויזואלי יוסיף המון, דבר עם PRO אני בטוח שהוא יוכל להביא לך בחצי מחשבה 53413614 רעיונות ;D
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים אפשר להתקין גם מערכת כיבוי בCO2... הציפוי של השבבי עץ עם דבק שהארון שלו עשוי ממנה לא דליק במיוחד, ידרש הרבה יותר מניצוץ כדי להדליק את השולחן...
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחח תודה לכולם על התמיכה, ובקשר למערכת הזעקת עשן אני יחשוב על זה... אלי אמרתי לך ששינתי כינוי אחי, והשובע אתה בא אליי אהה, ובקשר ללוחות אלומיניום, זה יוריד את הטצפ של פנים הארון נכון ?! חשבתי על זה, אני יכול להשים ספוגים לשיקט נפשי ועל זה אלומיניום לקירור.. השאלה איזה לוחות אלומיניום ?! Help I'm A F***ing Hot Here
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים חחחחחחחחחחחחחח תודה לכולם על התמיכה, ובקשר למערכת הזעקת עשן אני יחשוב על זה... אלי אמרתי לך ששינתי כינוי אחי, והשובע אתה בא אליי אהה, ובקשר ללוחות אלומיניום, זה יוריד את הטצפ של פנים הארון נכון ?! חשבתי על זה, אני יכול להשים ספוגים לשיקט נפשי ועל זה אלומיניום לקירור.. השאלה איזה לוחות אלומיניום ?! Help I'm A F***ing Hot Here גם ספוג זה דליק, אתה צריך משהו לא דליק כמו אלונמיניום. אבל אל תשכח לעשות הגבהה שהלוח לא ייגע בו.
פורסם 2005 בנובמבר 2919 שנים מחבר הלוח על הברגים שלו, אתה יודע 4-5 מ"מ בערך מהמדף עץ... אבל לא התכוונתי לזה, מתחת ללוח צריך גם לוח אלומיניום ?!
פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים הלוח על הברגים שלו, אתה יודע 4-5 מ"מ בערך מהמדף עץ... אבל לא התכוונתי לזה, מתחת ללוח צריך גם לוח אלומיניום ?!הוא רק אמר שאם אתה משתמש באלומניום תדאג לבודד את הלוח אם ממנו .אם אתה רוצה שהמקום יהיה מבודד 100% נגד אש אז כן , גם מתחת ללוח אם תשים אלומניום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.