עבור לתוכן

הפרויקט הראשון שלי

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד ומקורי (אולי)

אבל לדעתי אתה צריך שם גם גלאי עשן ואני לא צוחק.

אל תשכח שזה ציוד חשמלי שמקבל 220V וגם המתחים הנמוכים מספקים אמפרים רבים. במקרה של תקלה-קצר ה"מארז" שלך יכול לעלות באש !!!

פורסם

או שהוא יכול לצפות את פנים המארז בלוחות אלומיניום.

פורסם

מתן זה לא הולך ככה אתה משנה כינוי אתה מודיע לי..

בסך הכל עבודה יפה רעיון נחמד, מודינג ויזואלי יוסיף המון,

דבר עם PRO אני בטוח שהוא יוכל להביא לך בחצי מחשבה 53413614 רעיונות ;D :xyxthumbs:

פורסם

אפשר להתקין גם מערכת כיבוי בCO2...

הציפוי של השבבי עץ עם דבק שהארון שלו עשוי ממנה לא דליק במיוחד, ידרש הרבה יותר מניצוץ כדי להדליק את השולחן...

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחח תודה לכולם על התמיכה, ובקשר למערכת הזעקת עשן אני יחשוב על זה... ;)

אלי אמרתי לך ששינתי כינוי אחי, והשובע אתה בא אליי  :xyxthumbs:

אהה, ובקשר ללוחות אלומיניום, זה יוריד את הטצפ של פנים הארון נכון ?! חשבתי על זה, אני יכול להשים ספוגים לשיקט נפשי ועל זה אלומיניום לקירור..

השאלה איזה לוחות אלומיניום ?!

Help I'm A F***ing Hot Here ;)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח תודה לכולם על התמיכה, ובקשר למערכת הזעקת עשן אני יחשוב על זה... ;)

אלי אמרתי לך ששינתי כינוי אחי, והשובע אתה בא אליי  :xyxthumbs:

אהה, ובקשר ללוחות אלומיניום, זה יוריד את הטצפ של פנים הארון נכון ?! חשבתי על זה, אני יכול להשים ספוגים לשיקט נפשי ועל זה אלומיניום לקירור..

השאלה איזה לוחות אלומיניום ?!

Help I'm A F***ing Hot Here  ;)

גם ספוג זה דליק, אתה צריך משהו לא דליק כמו אלונמיניום. אבל אל תשכח לעשות הגבהה שהלוח לא ייגע בו.

פורסם
  • מחבר

הלוח על הברגים שלו, אתה יודע 4-5 מ"מ בערך מהמדף עץ... אבל לא התכוונתי לזה, מתחת ללוח צריך גם לוח אלומיניום ?!

פורסם

הלוח על הברגים שלו, אתה יודע 4-5 מ"מ בערך מהמדף עץ... אבל לא התכוונתי לזה, מתחת ללוח צריך גם לוח אלומיניום ?!

הוא רק אמר שאם אתה משתמש באלומניום תדאג לבודד את הלוח אם ממנו .

אם אתה רוצה שהמקום יהיה מבודד 100% נגד אש אז כן , גם מתחת ללוח אם תשים אלומניום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים