פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים שלום..רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ??אם כן איך?!
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים שלום..רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ??אם כן איך?!עכבר ימין על הקיצור דרך-> RENAMEותרשום מה שבא לך
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר זה ברור..אבל במקרה שלי נגיד, אני רוצה ליצור קיצורי דרך להרבה PLAYLISTS ,הרבה מאוד, וזה ממש קשה לעבוא אחד אחד...רציתי לדעת אם אין אפשרות להפוך את כל העניין של קיצורי הדרך למשהו יותר סכמתי
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים זה ברור..אבל במקרה שלי נגיד, אני רוצה ליצור קיצורי דרך להרבה PLAYLISTS ,הרבה מאוד, וזה ממש קשה לעבוא אחד אחד...רציתי לדעת אם אין אפשרות להפוך את כל העניין של קיצורי הדרך למשהו יותר סכמתיאולי תעשה העתק-הדבק?....
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר זה לא יעבוד...הPLAYLIST מתיחסים למיקום שלהם ושל השירים, אם אתה מזיז אחד מהם זה פשוט לא משמיע
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אתה יכול דרך TWEAKUI של מיקרוסופטאו בדרך הזאתhttp://www.softwaretipsandtricks.com/windowsxp/articles/533/1/Disable-shortcut-to-prefix
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר אוקיי הורדתי, התקנתי, אתה יכול בבקשה לכוון אותי לאפשרות הזו בבקשה??
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני יודע שיש בTOTAL COMMANDER אפשרות כזאת שאתה לוקח הרבה קבצים ומשנה ומוחק מה שבל'ך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.