פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג?2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRWשאלה לכולםלמה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים יש לי את המכשיר 1 יש לי גם את השידרוג2 ברור שהוא יהיה מגה מה כבר חשבת שיש שם...כולה כמה הגדרות אני מישתמש המון במכשיר ואני לא מרגיש צורך עד כדי כך לעדכן אותו חוץ מזה לא פירטו מזה משנה את מראה הכתוביות ככה שאני לא יקח סיכון שהם שינו את הכתוביות ההפוכות ואז כל הסיפריה שיש לי צריץ לזרוק לפח עם אין לך הרבה סרטים תעדכן רק תקפיד על ההוראות ולא לנקת ולקוות שלא תהיה הפסקת חשמל
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר מהסיבה הזאת עשיתי קובץ SRT הפוך וקובץ SUB רגילבכל מקרה השאלה הזאת מיועדת לכולםלמה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize? אין לי שמץ לא מבין בזה אותי לא מטריד העינין שלהפוך את התרגום כי אני כבר מומחה בזה ועים העידכון ישפר את גודל הפונט והמיקום שלו ויוסיף לו צל אז אני יעדכן את המכשיר אבל עם הוא יטפל בעינין היפוך התרגום אז אין מצב כי יש לי סיפריה ענקית של סרטים
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים ^^^בגלל זה כדאי תמיד לצרוב לכל סרט את הקובץ כתוביות הרגיל וההפוך ביחד ככה שיתאים לכול מכשיר.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים ^^^בגלל זה כדאי תמיד לצרוב לכל סרט את הקובץ כתוביות הרגיל וההפוך ביחד ככה שיתאים לכול מכשיר. זה כבר אבוד ל...200 + דיסקים שלי
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר אין אחריות אם השדרוג דופק ולכן אני רוצה להיות בטוחניסיתי היום פעם ראשונה להטמיע תרגום , לקח לי יותר מהסרט ושימוש במעבד הגיע למאה אחוזיש דרך להמנע מזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.