עבור לתוכן

חשד בקבצים מסויימים במנהל המשימות

Featured Replies

פורסם

אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת:

shlomo8so.jpg

היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות:

53660km.jpg

הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו.

האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?

פורסם

יכול להיות

מה הבעיה לעשות סריקה וירוסים ותוכנות ריגול ולבדוק..???

פורסם

רגע , לחצת "terminate" וההודעות ממשיכות?

פורסם
  • מחבר

ניראה לך שלא עשיתי? (זה מיועד לשניכם)

עשיתי והתוכנות אומרות שאלו לא וירוסים , עשיתי סריקה ספציפית עליהם. (על הקבצים שאני חושד בהם) אבל אולי יכול להיות שאלו קבצים שיוצר הוירוס במסווה................

עשיתי סריקה עם האנטיוירוס והכל היה בסדר הוא לא מצא וירוס אחד , אחרי זה עשיתי ריסטארט פתאום זה מקפיץ לי הודעה של וירוס. ???

עשיתי terminate וגם בידוד כמה פעמים ורק עכשיו זה הפסיק להקפיץ לי את ההודעה הזאת...

אין לי מושג מה אלו הקבצים האלו , הם נמצאים בתיקייה system32 ועד לפני יומיים הם לא היום שם. (הם התחילו להופיע מאז שקיבלתי את ההתראה על הוירוס.)

אני פוחד למחוק אותם כי אני לא באמת יודע מה הם עושים... (ה-wintasks קורא להם unknown)

פורסם

לדעתי אתה יכול למחוק אותם

לגבי המיקום, אתה יכול לנחש למה דווקא שם?

גם אני לפעמים נתקל מדי פעם באיזה EXEים חשודים ולא מוכרים (גם על ידי אתרים וגם תוכנות)

פורסם

תשמע .. הרצתי חיפוש על שניהם בגוגל ולא היו תוצאות , וכנ"ל גם בprocesslibrary.com

שזה חשוד בפני עצמו

חלק ממערכת ההפעלה או חלק מתוכנה ידועה זה בטוח לא, אני חושב שכדאי למחוק אותם

אבל תעשה system restore point לפני או תעשה איזשהו גיבוי אחר

(אני לא לוקח אחריות אבל, זה פשוט מה שאני הייתי עושה ;D )

פורסם
  • מחבר

תשמע .. הרצתי חיפוש על שניהם בגוגל ולא היו תוצאות , וכנ"ל גם בprocesslibrary.com

שזה חשוד בפני עצמו

חלק ממערכת ההפעלה או חלק מתוכנה ידועה זה בטוח לא, אני חושב שכדאי למחוק אותם

אבל תעשה system restore point לפני או תעשה איזשהו גיבוי אחר

(אני לא לוקח אחריות אבל, זה פשוט מה שאני הייתי עושה  ;D )

אם זה לא חלק מהווינדוס, אז הכי הרבה זה ידפוק איזה תוכנה ואני אתקין שוב... הווינדוס בטוח לא יפול. (נכון? :nixweiss: )

פורסם
  • מחבר

טוב , החלון הזה קפץ עוד פעם. אני רשמית לא יודע מה לעשות , אני לוחץ לו BLOCK ובידוד והכל וזה חוזר. :kopfpatsch:

מה הוירוס הזה עושה? למישהו יש מידע איך אני מסלק אותו?

פורסם

תנסה להסיר אותו במצב בטוח , ואל תכניס אותו לבידוד, אלה פשוט תמחוק אותו סופית, אם זה לא יעזור אז תנסה ידנית למחוק

את הקבצים (אין לך שם פירוט של איזה קבצים בדיוק הוא מנסה למחוק?) גם במצב בטוח

פורסם
  • מחבר

נעלה לי התוכנה הזאת שמוחקת קבצים שמסרבים להמחק עם האופציה למחוק לפני עליית הווינדוס וכו'... למי יש קישור אליה? (שכחתי את השם שלה  ??? )

עריכה.................

טוב לא משנה כבר מצאתי את התוכנה הזאת שמוחקת

עשיתי חיפוש לקובץ SET_32 ויש לו גם dll (לא בטוח אם זה שייך לו) האם למחוק גם אותו? :

4623656nb.jpg

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הקובץ הזה , אבל שוב , לא יודע איך הוא נוצר מחדש.

מה אני עושה? מישהו שמע על הוירוס הזה ויש לו מידע איך למחוק אותו?  :-\

עריכה...............

ניראה לי שזה הסתדר.

אגב , למה הייתי צריך לעשות את המחיקה הזאת ידנית , האנטי וירוס לא יכול למחוק אותו בעצמו? :kopfpatsch:

פורסם

זאת תופעה ידועה באנטי-וירוסים

אני משתמש בmcafee והרבה פעמים התוכנה טוענת שהיא לא יכולה למחוק קובץ מסויים, ואז אני פשוט הולך ומוחק

אותו ידנית בלי שום בעייה

פורסם

אם הקבצים מסרבים להימחק כי הם רצים בזיכרון? ניסית לסגור אותם ולמחוק?

ניסית למחוק אותם תחת "מצב בטוח"?

פורסם
  • מחבר

בסוף מח קתי את זה עם Dr.Delete ... ניסיתי למחוק את הקובץset_32 והוא יצר את עצמו בחז רה , כניראה על ידי הקובץ ה שני של הוירוס...

ו מחקתי את הקובץ השני , הוירוס נוטרל. :bash:

וירוסים מעצבנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים