פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלהבחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות..רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות?מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל?הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים חוץ מלהיעזר בספר הדרכה של הלוח אין לך הרבה אפשרויותנראה לי עמוד 24-25 בספר של הלוח שלך זה החיבורים הקדמיים, תסתכל על הטבלאות וחבר את החוטים של חיבורים קדמיים לפיהם (על החוטים של החיבורים אמור להיות רשום מה כל חוט כך שתדע מה לחבר לאן)
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים כדי לחבר יציאות קדמיות יש קונקטור על הלוח באיזור חיבורי האודיו שנקרא F_AUDIO.ראה במדריך של הלוח http://america.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/Manual/manual_k8nf-9_e.pdfוגם בתמונה המצורפת.אתה צריך להוריד את שני הגאמפרים שם ולחבר את הקונקטור שבא מהפנל הקדמי.אבל לדעתי כמו שניתן להבין מהמדריך זה ינתק את היציאות האחוריות - כלומר או אודיו קדמי או אחורי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים לא הבנת נכוןאם תנתק את הג'מפרים בלי לחבר את החיבור הקדמי אז האחרויים לא יעבדואם אתה מחבר את הקדמי אז אין שום בעיה לעבוד עם שניהם
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מחבר אתם יכולים להסביר מה זה ג'מפר? וזה אפשרי שגם האחוריים וגם הקדמיים יעבדו? לא ממש הבנתי מהתשובות שלכם
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אני יגיד לך כך אם אני מחבר אוזניות מקדימה אז אני שומע מוזיקה אבל הרמקולים שמאחור לא עובדים ואז אם ניתקתי את האוזניות הם שוב עובדים
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים טוב surfface זה עכשיו נשמע הגיוני.אז neo690 הנה הסיכום בשבילך:1. ג'אמפרים הם חתיכות מתכת קטנות (מצופות פלסטיק) המקצרות בין שני מגעים. לענינך כדי לחבר את הקונקטור (מחבר) של הפנל אודיו הקדמי ללוח (כמו שראית בתמונה) אתה חייב להסיר שני ג'אמפרים שקיימים כרגע על הלוח במחבר הזה. רק כך תוכל פיזית לחבר את הקונקטור ללוח. פשוט תפתח את המחשב ותסתכל ואז הכל יהיה יותר ברור.2. הרעיון זה בדרל כלל לחבר מקדימה אזניות, אז א האזניות מחוברות לשקע הקדמי יציאת האודיו מאחור תהיה מנותקת (רמקולים ראשיים לא עובדים) וזה הגיוני כי בד"כ שעובדים עם אזניות לא רוצים להפריע לסביבה. כאשר תנתק מקדימה את האזניות תוכל לשמוע שוב ברמקולים הראשיים מאחור.
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים לכל בעלי הלוח K8NF בקשב תענו לי...על הלוח הזה מובנה כרטיס קול... יש לכם אולי ביציאה האחורית של הלוח יציאה לגיימפאד ? לא USB קוראים לזה SERIAL PORT משהו כזה....יש לכם?
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים Rear Panel I/O 4 x USB 2.0/1.1 ports 1 x RJ45 ports Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector Coaxial S/PDIF input/ output function PS/2 Keyboard/ Mouse 1 x COM port 1 x LPT כל כך קשה לחפש פה?ואין לו יציאת Game Port
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מחבר אין לי יציאה לג'ויסטיק... אבל אפשר לקנות נראה לי קונקטור בין USB ל-ג'ויסטיק
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים אין לי יציאה לג'ויסטיק... אבל אפשר לקנות נראה לי קונקטור בין USB ל-ג'ויסטיקאחי זה מה שאני מחפש כבר חודש..יש מצב שאתה מוצא לי חנות או משהו שמוכר את זה?
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים לא עדיף לחבר כרטיס קול עם יציאה של גיימפאד? יותר זול.... (הרבה יותר זול)
פורסם 2005 בנובמבר 2720 שנים מחבר לא עדיף לחבר כרטיס קול עם יציאה של גיימפאד? יותר זול.... (הרבה יותר זול)כן יש מצב אתה צודקקונקטור זה 185 שקל :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.