עבור לתוכן

mp3 הטוב ביותר בתקציב נמוך עם כניסה למיקרופון חיצוני שמבוסס על זיכרון

Featured Replies

פורסם

אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה

אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום.

ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד).

הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים:

1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו.

חשוב שתהיה אפשרות להקליט בלחיצה על כפתור אחד באופן מיידי ,מבלי להיכנס לתפריטים מייגעים וארוכים

2.לישמוע מוסיקה תוך כדי ריצה (מכאן נובע שהמכשיר חייב להיות עמיד לזעזועים ולנפילות אפשריות , כלומר הוא חייב להיות מבוסס על זיכרון ובשום פנים ואופן לא על דיסק קשיח)

3.רדיו איכותי עם מיספר גדול של תחנות שמורות בזיכרון ואפשרות מעבר נוחה בין התחנות

4.disk on key כלומר להעביר קבצים מבלי הצורך להישתמש בתוכנה מיוחדת

שמעתי על מספר דגמים ואני רוצה לשמוע המלצות שלכם על דגמים נוספים שאולי הם עדיפים בתכונות או במחיר על המכשירים שראיתי עד כה ,כגון:

g3---,תומך בפורמט עדיף ogg vorbis ,מישתמש בסוללה םטנדרטית AA שמאפשרת 36 שעות עבודה , usb2,שעון+שעון מעורר

diasonic-310--אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס sd (באופן תיאורטי ניתן לשים כרטיס sd בנפח 2giga בעלות של 600שח),אולם מישתמש בסוללה מובנית עם פרק זמן עבודה קצר בהרבה וגם עובד במיהירות של usb 1.1 , וגם אינו תומך בפורמטים עדיפיםמ כמו ogg vorbis

על מה אתם ממליצים?

פורסם
שמאפשרת 36 שעות עבודה

50 שעות עבודה בקירוב.

פורסם
  • מחבר

50 שעות עבודה בקירוב.

cnet בדק במעבדות שלו ומצא שהזמן האמיתי הוא 36 שעות

אל תאמין לכול פירסום שאתה רואה

פורסם
  • מחבר

ניתקלתי היום בנגן הבא :

http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=294&Item_Id=18595

שתכונותיו כמעט זהות לכאורה ל-  g3  של iaudio  ויתרונו הגדול הוא האפשרות לדחוף פנימה כרטיס הרחבת זיכרון של  2giga

בעלות של כ-600  שח ובכך להגיע  לנפח זיכרון כולל של 2.2 giga

מה דעתכם?

פורסם

במחיר של הנגן הזה + כרטיס של 2 ג'יגה אתה כבר יכול לקנות H10......

פורסם
  • מחבר

במחיר של הנגן הזה + כרטיס של 2 ג'יגה אתה כבר יכול לקנות H10......

פיספסת את הנקודה....

אחת המטרות העיקריות היא --לישמוע מוסיקה תוך כדי ריצה (מכאן נובע שהמכשיר חייב להיות עמיד לזעזועים ולנפילות אפשריות , כלומר הוא חייב להיות מבוסס על זיכרון ובשום פנים ואופן לא על דיסק קשיח)

אבל אם תגיד לי , שיש לך h10 , ושמניסיון אישי מיצטבר במשך לפחות מיספר חודשים ,הנגן הזה שרד אצלך מיספר נפילות , תוך כדי ריצה ,

(ושים לב שהמכה הצפוייה לנגן , תוך כדי נפילה בזמן ריצה היא הרבה יותר חזקה מאשר נפילה בזמן שאתה עומד או הולך בקצב ממוצע)

אזי ,אני בהחלט מוכן לשקול לרכוש אותו בימקום נגן מבוסס flash

פורסם

אני התייחסתי בעיקר למחיר.....אבל לא כולם צריכים פלאש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים