עבור לתוכן

עזרה והצעות בבחירת מסך CRT 22 אינץ, תקציב +3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, תציאו לי בבקשה מסך עם 21-22 אינץ,

גודל נקודה 0.24 ושהיה על 100 תדירות רענון או יותר על רזלוציה של 1280-1024

וכמובן שהיה CRT

מצאתי כמה:

LG 22' n2200P

22" IIyama Vision Master Pro 513 Flatscreen Diamondtron NF Monitor

22" Samsung 1200NF Diamondtron Monitor

Viewsonic CRT P225F 22

איזה מסך יותר איכותי?

תודה מראש

ההודעה נערכה

פורסם

מריחות זאת בעיה של LCD לא CRT ואותו דבר בקשר לרזולוציה (1280*1024)

פורסם
  • מחבר

ערכתי.

פורסם

אתה צריך מסך לגיימינג?

פורסם
  • מחבר

כן בעיקר לגיימינג אבל גם לגרפיקה,

עם לדבר לעניין, אז אני פשוט מחפש מסך איכותי :xyxthumbs:

אוקיי אז בדקתי קצת וזה מה שמצאתי:

19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor

19" IIyama Vision Master Pro 455

19" LG F900P 

21" Viewsonic G220F 

אז מי שבאמת מבין או בדק...מה יותר טוב? :nixweiss:

ועוד משהו, "0.24 mm" מה זה אומר?

פורסם
  • מחבר

הכול טוב ויפה, אבל תציאו לי בבקשה מסך עם 21-22 אינץ,

גודל נקודה 0.24 ושהיה על 100 תדירות רענון או יותר על רזלוציה של 1280-1024

וכמובן שהיה CRT

מצאתי כמה:

LG 22' n2200P

22" IIyama Vision Master Pro 513 Flatscreen Diamondtron NF Monitor

22" Samsung 1200NF Diamondtron Monitor

Viewsonic CRT P225F 22

איזה מסך יותר איכותי?

פורסם

Viewsonic CRT P225F 22

פורסם

אל תתקרב ל LG ול IIYAMA - הם פחות טובים מה P225F וה 1200NF - שני המסכים שבינהם תצטרך לבחור. זהו אין יותר אפשרויות אלא אם אתה רוצה להוציא 5 על MITSUBISHI או LACIE.  אז נשארת כאמור עם SAMSUNG 1200NF (אל תיקח דגם אחר של סמסונג) ו VIEWSONIC P225F. שניהם מבוססים על אפליקציות דומות  של DIAMONDTRON. על ה VIEWSONIC שמעתי דיווחים מאנשים שהוא חי אצלהם שנים על גבי שנים בלי בעיות ומצד שני שמעתי מאנשים מתוך 20 יחידות כאלה במעבדה שלהם נשארו אחרי שנתיים רק איזה 10 - 12 יחידות שלא התקלקלו. חקרתי ברשת ומצאתי עוד דיווחים על נטייה של הדגם הזה לסבול מתקלות למרות שכולם אומרים שכל עוד הוא עבד הוא היה ממש מעולה. היו אפילו שניים שלושה מקורות שאמרו שהמסך הזה נוטה פשוט להתלקח מעצמו אז לא כדאי להשאיר אותו עובד לבד בבית (מעודד אה?). בכל זאת הVIEWSONIC טיפה יותר טוב מהסמסונג מבחינת היכולת שלו להראות את כל קשת הגוונים מלבן לשחור ללא בעיות. לעומת זאת את הסאמסונג ראיתי לא מזמן במחירים ממש טובים (אני לא מעודכן במחיר שלו כרגע).

לפני שנה בערך הייתי באותה התלבטות שאתה נמצא בה כרגע - וזה היה ברור אז שבמחיר הזה אין דבר יותר טוב לעבודה גראפית מCRT 22 אינטש. בינתיים מחירי הLCD ירדו מאוד בגדלים הגדולים יותר ובו זמנית רב הבעיות שהיו איתם כגון איכות צבע וקצב רענון גם כן די התמוססו. חשוב לזכור שלמרות שעדיין אין על מסך CRT טוב מהבחינות האלה - יש לLCD גם יתרונות עליו - בעיקר העובדה שמסך CRT לעולם לא ייתן לך גיאומטרייה מושלמת ויהיה טיפה פחות נח לצפייה ממושכת לעיניים. אה וכמובן הגודל העצום של הCRT באזור ה 22אינטש. אם לוקחים בחשבון שמסך 19אינטש LCD קטן רק באינטש אחד מה EFFECTIVE 20"VIEWING AREA של ה 22 CRT - ויחד אם זאת את העובדה המצערת שמסכי הCRT באשר הם קרובים מתמיד לירידה מפס הייצור - דבר שלא מעודד מבחינת אופן מימוש האחריות העתידי, אזי - אני הייתי מטייל לסטיקי למעלה ובוחר לי LCD 19 משם.

אם אתה מתעקש על CRT בכל זאת  - קח אחד מהשניים שציינתי. אני הייתי בכל זאת מסתכן ולוקח את הP225F ואולי הייתי גם רוכש לי איזה מטף כיבוי אש קטן בלי שום קשר.

פורסם
  • מחבר

אז תודה לך anevsky על התגובה הרצינית, וכמו שהצעתה לבסוף הלכתי על הViewSonic P225F 22,

לדעתי זה המסך האיכותי ביותר ל22 אינץ שאפשר למצוא בארצנו במחיר הגיוני ולא לקפוץ באמת ל5 אלף ויותר...

הזמנתי אותו בNirtech ב3.933 ש"ח עכשיו אני רק מקווה שהוא יהיה אצלם במלאי.

...אה וזה הCRT האחרון שאני עומד לרכוש :cool2:, עכשיו אפשר רק לקוות שבעוד 3-4 שנים

מסכי הLCD למינהם יגיעו לבגרות ויצדיקו באמת את רכישתם גם בפני השוק המקצועני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים