עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0

אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות).

אשמח לקבל המלצות :)

פורסם

תשמע לי יש את המצלמה והיא מדהימה,

למצלמה יש המון אופציות וצריך לרכוש מיומנות כדי שהתמונות יצאו מושלמות,אז אל תקבל רושם מהתמונות שונות שאנשים צילמו.

אני קניתי ב-1500 ש"ח את המצלמה+3 שנים אחריות של קרט (ממש שווה,בא גם עם חוברות הוראות בעיברית ודיסק DVD שמדריך אותך ועוד המון)+כרטיס 512 MB של קינגסטון+נרתיק.

אני קניתי את זה בדיוטי פרי,דרך האינטרנט זה צריך לצאת לך יותר זול (אתה יכול להוסיף בכסף הזה אולי עוד תיק גדול,או סוללות נטענות.)

פורסם

פשוט מאוד. פוג'י F10. בשביל עוד כמה גרושים אתה מקבל מצלמה ששמה בכיס הקטן את איכות התמונה של ה-A520 - יותר חדה, יותר מפורטת (1650x1750 קווים מול 1250x1300 בקאנון), פחות גרעינית, *הרבה* יותר טובה ב-ISO גבוה. בקיצור, בחירה קלה.

אגב, חשוב לציין שחלק גדול מאיכות התמונה תלוי במיומנות של הצלם ובתאורה של הנושא. תראה למשל את הדוגמאות האלה שלא עושות חסד ל-A520. היא באמת יכולה לספק תמונות הרבה יותר טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים