עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צריך את עזרתם במכירה וקניה

Featured Replies

פורסם

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו)

מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים

אקוולזייר ROTEL RE-830

זוג רמקולים JBL TLX-6

AKAI טייפ דאבל קסט מעולה

ואחרי זה מה לקנות?? :hat:

פורסם

מי עוזר לי? ;)

פורסם

1: זה לא שייך לכאן יש לך את ה TRADEZONE.. (גם אם אתה מבקש עזרה באיפה ליקנות) אולי זה יכול להכנס בכללי או משהו דומה..

בטח שלא אודיו וקולנוע ביתי...

2: עשית דאבל פוסט 2 הודעות רצופות אם אתה רוצה אתה יכול לערוך את ההודעה אסור להקפיץ אתה לא משמש חדש תקפיד על חוקי הפורום..

3: מה שכן אני חושב שהערכת מחיר אתה יכול לבקש בזה אני לא מבין תשאל יענו לך בפעם הבא תקפיד על חוקי הפורום..

פורסם

תראה תאריכים פירסמתי 24 ולא ענו אז הקפצתי ב-26 !!

מה אני אמור להגיד בטרייד זון?? אני מבקש מאנשים שמבינים בערך כמה עולה המערכת שלי?? זהו מה אני יגיד בטרייד זון בדיוק?!?! :kopfpatsch:

בבקשה תעזרו

פורסם

תראה תאריכים פירסמתי 24 ולא ענו אז הקפצתי ב-26 !!

מה אני אמור להגיד בטרייד זון?? אני מבקש מאנשים שמבינים בערך כמה עולה המערכת שלי?? זהו מה אני יגיד בטרייד זון בדיוק?!?! :kopfpatsch:

בבקשה תעזרו

1: יש לך אפשרות לעשות עריכה זה גם מעלה את זה לתחילת הרשימה אבל זה חוקי נכון שכיחת אבל זה עדיין לא אומר שמותר להקפיץ..

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו)

מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים

אקוולזייר ROTEL RE-830

זוג רמקולים JBL TLX-6

AKAI טייפ דאבל קסט מעולה

2: לא ביקשתב בתחלה הצעת מחיר.

רק אמרת שאתה מתכנן לימכור ולכן הבנתי אותך לא נכון, הייתי ממליץ לך לבקש הצעת מחיר..

3:מה תגיד בTRADEZONE אתה קודם כל יכול לפרסם את מה שאתה מוכר ולבקש שידברו איתך בפרטי אחרי שתבין מה הערך של הדברים לא?

פורסם

טוב עזוב אחי פתאום יבוא מישהו שירצה לעשוק אותי יגיד לי 200 ש"ח מה אניאמור להגיד כן כן אחי אני מוכר??!?!?! כי הוא אמר כמה זה שווה?? או מה קיצר עזוב אנימבקש את עזרת המומחים כמה אתם חושבים שזה שווה היום??

מה לא מובן רשמתי שאני צריך עזרה במכירה וקניה!! תלוי בכמה אני ימכור את זה אני יקנה משהו אחר תגידו לי כמה למכור את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.