פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים האם זה שווה את זה,האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב?
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים אין לך מושג עד כמה זה שווה. חווית משחק שונה לגמרי.למשל במשחקים כמו GTA SA תתקרב למכונית, אתה תראה שהיא לא חלק לגמרי. יש כאלו "מדרגות" על הקצוותשמפעילים פילטרים, זה נעלם לגמרי. וככה עוד הרבה דברים קטנים כאלו.בקיצור, שווה להשקיע!!
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים לא ממש ראיתי הבדל ב AAx2תלוי איפה...ובכלל ככול שהכרטיס חזק יותר מן הסתם אתה יכול "להרשות" לעצמך להפעיל את הפילטרים וכמו שכתבו כאן חווית המשחק משתנה מאוד אך הקורבן הוא ירידה בביצועים...
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים אם יש לך כרטיס מסך חזק אז מומלץ להוסיף AA ו-AF ולספוג את ירידת הפריימים (אתה לא תרגיש בירידה מ-100 פריימים לשנייה ל-60 פריימים לשנייה) כי השינוי באיכות התמונה יהיה מורגש. לעומת זאת אם יש לך כרטיס מסך חלש אז עדיף להשאיר אותם כבויים או ברמה נמוכה.
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים שאלה קטנה: הבנתי שיש משחקים שבהם קובעים את הפילטרים בתוך המשחק(בהגדרות)אז מה קורה עם הפילטרים שמפעילים דרך הכרטיס מסך? הם לא נחשבים? כלומר מתי שנכנסים למשחק אז מה שעובד זה ההגדרות של הפילטרים שיש במשחק?
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים גם את זה קובעים דרך התוכנה של הכרטיס מסך.אני משחק על AA X6 וזה שיפור לא נורמלי
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים גם את זה קובעים דרך התוכנה של הכרטיס מסך.אני משחק על AA X6 וזה שיפור לא נורמלימה זה קשור לשאלה ששאלתי??
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים אם שמים פילטרים דרך הדרייבר-אז הפילטרים שבתוך המשחק לא פועלים.אני למשל לא יכול בלי פילטרים....ממש לא יכול... אבל הבעיה היחידה שיש לי כרטיס מסך חלש (GF6600) ואני יורד לרזולוציות כמו 800*600 ויש לי LCD :'(
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים לדעתי לא שווהאני בחיים לא ישלם 1000 שקל נוספים על כ.מסך בשביל שלא יהיהו רק את המדרגות האלה שבכלל לא מפריעות לי =/
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים לדעתי לא שווה אני בחיים לא ישלם 1000 שקל נוספים על כ.מסך בשביל שלא יהיהו רק את המדרגות האלה שבכלל לא מפריעות לי =/ יש אנשים שזה לא מפריע....כי הם התרגלו כבר לחרא ומה עם AF?? ממש לא כיף לשחק בלי AF :-[
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים יש אנשים שזה לא מפריע....כי הם התרגלו כבר לחרא ומה עם AF?? ממש לא כיף לשחק בלי AF :-[ אין קשר לחרא לא חרא פשוט אני ממש לא רואה את המדרגות אם אני לא מסתכל ממש טוב אז אני לא רואה סיבה להשקיעה 2500-3000 שקל על כרטיס מסך בגלל ה''מדרגות'' האלה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.