פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה AD-Aware ויש עוד מלה תכנס ל WWW.DOWNLOAD.COM יש שם מלה תוכנות
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים בנוסף לתוכנות הנ"ל, תריץ סריקה עם התוכנה HijackThis.תפרסם כאן בפורום את הלוג שתקבל בסוף הסריקה, על מנת שנוכל להגיד לך מה צריך להסיר.*קודם כל תבצע סריקה עם התוכנות הנ"ל, ולאחר מכן תריץ סריקה עם HJT.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר תודה רבה , הבעיה היא ש Spyware Doctor ו SpySweeper אלה תוכנות לא חינמיות, אחרי זמן מסוים צריך לשלם עליהם או להשיג איזה CRACK או KEY פרוץ אם מותר לתת כזה דבר בפורום אני אשמח, תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אסור ושמעת על התוכנה SPYBOT SEARCH & DESTROY???היא גם אחת הטובות, ובחינם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.