עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איזה סוג מסך עדיף לעבודה גרפית?

Featured Replies

פורסם

אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו.

איזה סוג מסך עדיף:

LCD או CRT?

פורסם

בעקרון CRT מציג צבעים יותר חדים.. אבל הוא גדול נורא בגדלים מעל 19 אינטש..

LCD אבל מצד שני יקר מאוד פי 2 לפחות מ CRT.. אבל הוא מגניב : )))

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון , אם מדובר על גודל של 17" אז ללכת על CRT?

פורסם

הדבר היחיד שאתה צריך מהמסך זה צבעים מדוייקים?

משנה לך אם זה CRT או LCD?

פורסם
  • מחבר

בכלל לא

פורסם

הממ.... אתה לא מציין תקציב אז אני מסיק מיזה שאין לך הגבלה...  לך על זוג של LACIE 319  - אתה יכול להשיג דרך FUJI ישראל. 

ברצינות: אם אתה עובד על פוטושופ ועריכת ווידאו אתה צריך צבעים טובים וכמה שיותר גודל. אם תיקח מסך 17 אינטש אתה חצי מהזמן תבלה בלמקם את התמונה \ SEQUENCE הראשיים שאתה עובד עליהם ואת כל החלונות האחרים (LAYERS HISTORY TIMELINE BIN ETC. ) וזה נכון לגבי כל תוכנה שתעבוד איתה. אני אישית עובד עם כל ה"שטויות" על מסך אחד בעוד שהתמונה או החלון הראשי (VIEWPORT) שאני עובד עליו  מקבלים מסך שני שלם של 22 אינטש. 

ובקיצור ולעניין: אם יש לך תקציב שמאפשר את זה - תעשה סיבוב בדיון שמודבק למעלה ומספר בתחילתו בעיקר איזה מסכי LCD כדאי לשקול בין אלה שקיימים היום בשוק בארץ - ותבחר לך זוג של מסכים מהדגם שנראה לך מתאים. רב המסכים שנמצאים ברשימה הזאת יהיו טובים גם לעריכת וידאו (מבחינת קצב ריענון). 

אם יש לך הגבלת תקציב - תבדוק את האפשרות של לקחת שני מסכי CRT. במקרה הזה  - אל תחשוב  (!) על לקחת את הח** הזול שמוכרים לך מSAMSUNG או LG או MAG או ACER או PROVIEW או CTX או AOC (שכחתי משהו?) בפחות מ1000 שקל (חוץ מLG וSAMSUNG אל תיקח כלום מאף אחת מהחברות שציינתי בכל מקרה :smile1:). יש אנשים שמרוצים מהמסכים האלה והם בטח יגידו לך לקנות אותם - לדעתי זאת טעות. מסך טוב זה דבר יקר וזה שווה את הכסף בייחוד למי שהולך לבהות שעות על גבי שעות בפיקסלים. ילדים שרק משחקים משחקים עם המחשב שלהם באמת לא צריכים יותר מחתיכת ח** מטושטש עם צבעים מחורבנים ב700 שקל (ושאף אחד לא יקפוץ עם הSAMSUNG 793 DF שלו - זה מסך רע. הוא לא מתקרב להיות שטוח הצבעים שלו לא יותר מסבירים ואין לא בכלל לבן בגלל הרשת המעצבנת (טכנולוגייה זולה שווה לת** שמיועדת לאנשים שאף פעם לא ראו מסך נורמלי?) שגם גורמת לכל המסך להראות כאילו יש לו PIXEL PITCH 0.40 ).

המלצה שלי בתחום הCRT: קח לך זוג של VIEWSONIC G90F+B (או לפחות אחד ;)) זה מסך SHADOW MASK אבל הוא מצויין. לחליפין קח SAMSUNG 959NF  - או 1200NF או VIEWSONIC P225F . 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.