עבור לתוכן

כמה FPS צריך כדיי לשחק משחק בכיף ללא האטות

Featured Replies

פורסם

^^^

נראה לי שלא ראית איך זה 60FPS  :bash:

או שראית ולא שמת לב להבדל. יש אנשים שרואים ויש שלא!!

ראיתי. אבל זה לא משנה. ברגע שהמשחק נמצא מעל ל30 FPS כבר לא רואים מקוטע. 10 FPS זה מקרטע בטירוף, 220 עדיין קצת אבל 30 זה כבר חלק.

• תגובות 59
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל 60 זה חלקלק ;)

אני מסכים איתך ש 30FPS זה מספיק...

פורסם

אני שיחקתי NFS:MW על 30-35 FPS וזה היה חלק מאוד והאמת שאני לא צריך יותר מזה

אבל צריך לקחת בחשבון שבמשחקי FPS אם יש למישהו 34 FPS אז במקרים של הרבה תנועה ויריות הFPS ירד ל20 ואיפלו פחות!!!

פורסם

לא רואים הבדל מעל ל30, מי שאומר אחרת מזיין בשכל.

זו עובדה שמעל ל30 זה לא משנה לעין, היא לא רואה הבדל מעל ל30.

מעל ל30 האנשים שטוענים שרואים הבדל זה רק פסיכולוגי.

תחליף אצלך קצב רענון , פעם אחת שים על 100 הרץ ופעם אחרת על 60, אם אתה לא רואה הבדל אז

משהו לא בסדר בעניים שלך או בחלק במוח שמפענח את המידע שמתקבל מהם...

פורסם

תחליף אצלך קצב רענון , פעם אחת שים על 100 הרץ ופעם אחרת על 60, אם אתה לא רואה הבדל אז

לא נראה לי שתראה איזשהו הבדל בין 60Hz ל-100Hz, אבל ב-60Hz יהיה לך כאב ראש אחרי כמה זמן (כמה שעות אולי).

פורסם

יהיו אנשים שיראו את ההבדל בין 30-60 יותר ויהיו פחות, לכל אחד יש יכולות ראיה שונות.

:nixweiss:

מאיפה הבאת את זה?

תוכיח לי.

ובהחלט רואים הבדל בין 60 ל 100. תעבוד שבועיים על 100 ותעבור ל 60 ותראה.

פורסם

ובהחלט רואים הבדל בין 60 ל 100. תעבוד שבועיים על 100 ותעבור ל 60 ותראה.

אין הבדל באיכות התמונה. ניסיתי את זה פעם בטעות, ולא הבנתי למה אני סובל פתאום מכאבי ראש.

פורסם

ברור שאין הבדל באיכות התמונה............................אותם פיקסלים יהיו באותם צבעים.....והם ישארו באותה חדות וכו'

אבל פשוט מרגישים את המסך מרצד.

פורסם

^^^

נכון.

ובאמת מרגישים הבדל בין 60HZ ל 100HZ גם כשמסתכלים על המסך כמה שניות...!

מרגישים את הריצרוד.

פורסם

כל מי שמסוגל ליראות ריצוד ב-60HZ יש לו עיניים מיוחדות כניראה כי רק מצלמה קולטת את הריצוד, וכל עניין ההרצים זה עניין של הרגל (אני מסכים שהעיניים מתעיפות יותר ב-60HZ ובגלל זה מקבלים כאב ראש) אבל אם לא הינו מורגלים לקצב רענון גבוהה יותר לא הינו שמים לב בכלל (וזה מה שהיה פעם לפני כמה שנים טובות כשלא היה מסכים אם קצב רענון גבוהה ואף אחד לא התלונן).

אגב הנושא פה הוא FPS ולא קצב רענון (ושניהם ממש לא קשורים).

פורסם

בתוכנה שנתנו פה קודם בעמודים הקודמים איך בודקים במישחק למשל על כמה FSP זה רץ?

פורסם

אתה יכול לבדוק אם RIVATUNER ואם FSRAPS (או משהו כזה, אני לא סגור על השם של התוכנה השנייה).

פורסם
פורסם

אני אישית לא מבדיל בין 60 ל- 100... 60 ומטה אני מרגיש הבדלים אבל משחקים יכולים לפעול מצויין ולהראות טוב גם ב- 25 FPS כמו NFS MW

אני אישית משחק בזה בלי צללים וזה פועל די חלק על 40-50 FPS ואני מרגיש בהבדל, זה פשוט זז חלק יותר, לדעתי אין ויכוח על זה.

מי שמבדיל בין 60-100 יש לו עין מיוחדת...

משחקי FPS זה כבר סיפור אחר... תנסו לשחק COUNTER STRIKE על 25 FPS , זה מעצבן בעיניים ויש הרבה ריצודים...

פורסם

אין 100, יש לי 85. ברגע שאני שם מעל ל85 המסך משחיר וכותב שהוא לא תומך בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים