עבור לתוכן

האם העלאת המתח לזכרונות משפיעה יותר מהעלאת מתח למעבד?

Featured Replies

פורסם

ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ...

היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה .

הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו .

אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את הfsb ל 159 ( מה שנותן 2.51 ) והכל עובד .

הטמפ' הם :

מנוחה\רגיל- 42

עומס- 53-54 .

כרגע יש מזגן בבית .

וזה הוביל אותי לשאלה הנוכחית

האם העלאת המתח לזכרונות משפיעה יותר מהעלאת מתח למעבד?

למי שלא יודע המעבד\לוח\זכרונות רשומים במפרט המחשב שלי

פורסם

הזכרונות שלך אמורים לעבוד בלי בעיה ב-185MHZ לפחות.

תעשה את החישוב ותראה על כמה הם עומדים עכשיו (פשוט בלבלת אותי לגמרי בהודעה שלך, לא ממש הבנתי מה קורה :-\), אם זה פחות מ-185

אין לך שום סיבה להעלות כ"כ הרבה (ל-2.8) שלי עובד ב-213 עם מתח של 2.9

פורסם
  • מחבר

ב2.4 כשהמתח על 1.65 והמתח של הזכרונות הוא 2.70 המחשב אינו יציב ואחרי יום שלם של עבודה במחשב הוא קורס ...

אבל כשהמתח של הזכרונות על 2.80 הוא יציב ... ( בינתיים הזכרונות עם ראטיו של 4:5 ) .

אבל עם אני ב2.48 כשהזכרונות עם ראטיו של 1:1 הוא יציב בלי לעלות את המתח של הזכרונות .

אז אני כן צריך להשים את המתח של הזכרונות על 2.80 כדי לקבל יציבות

עריכה : הזכרונות כעת נמצאים על 392mhz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים