עבור לתוכן

קצונה ייעודית - לוגיסטיקה, Any Good ?

Featured Replies

פורסם

^^^^^^

תגיד ללא התואר מהנדס שלך היית קצין בצבא ??? אני מכיר די הרבה 'חכמים' שלא המצב המיוחד שהם נכנסו לצה"ל הם בחיים לא היו קצינים

נ.ב.

לי יש קב"א 50

• תגובות 131
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי מהנדס. אני לא עתודאי(תודה לאל).

ישבתי על תקן מהנדס במשך קרוב לשנה וחצי.

פורסם

אז תאמין לי שגיאת כתיב פעם ב... היא הבעיה האחרונה שיש לי יש הרבה אנשים שכותבים לפני שהם בודקים אם הם רשמו נכון ו 90% מהשגיאות שלהם שפעם ב... שהם מחליפים אותיות בעלי צליל דומה או מפספסים אות

פורסם

ועדיין:

איזה פעורים אתם יאללה... :lol:

bluemail לא רוצה להעליב (או חס וחלילה לפתוח פה איזו תיבת פנדורה) אבל אתה נשמע כאילו אתה לא עשית עדיין צבא. כל הסיפורים האלה של "ראיתי, שמעתי דיברתי עם עתודאי" מתאים לפעורים שנה ראשונה בצבא שעדיין לא קלטו איפה הם נמצאים.

רובם של העתודאים ממלאים תפקידים מאוד בכירים בפרויקט סודי שהצבא מבצע כבר כמה שנים.

מרביתנו כבר נתקלנו בפרויקט הזה אבל כולם פוחדים לדבר...

הפרויקט הוא פרויקט 'אקסל' המפורסם שבו הצבא כבר כמה שנים מנסה, בעזרת העתודאים, לפצח את הנוסחה למצגת האולטמטיבית. לפי הכתוב במגילות הישנות שנחשפו לפני כמה שנים, אותו צבא שיצליח לייצר את אותה המצגת צפוי להיות בלתי מנוצח בדיונים בקריה ועתיד לזכות ברכב צמוד + דרגה לכל העתודאים והנגדים שלו...

בקיצור חרטה ברטה

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי, פרוייקט "אקסל", זה מצחיק כמעט כמו עתודה לוגיסיטית :lol:

פורסם

מאז שהצבא גילה את ה - 'אקסל' הביקוש לעתודאים חצה את מספר הנגדים בצהל, והיום יותר מתמיד הביקוש למוחות טריים ומבריקים הוא גדול...

ה - 'אקסל' כל כך מאיים שאפילו המפקדים הבכירים ביותר בצהל צריכים כל אחד ואחד עוזרת צמודה בכדי לטפל ברשת הסבוכה של הפקודות שקיימת במערכת זאת, הם עד כדי כך מאויימים שהם בעצמם לא מעיזים לגעת בה. המערכת כל כך סודית ומאתגרת שיש צורך להחליף את אותה העוזרת, בלשון צה"ל 'הפקידה', באחת חדשה כל שנתיים לערך.

לכך הביקוש לאותם עתודאים הוא גדול כי הם היחידים שמסוגלים לטפל במערכת ה - 'אקסל' במשך תקופה ארוכה ולשאיר את השפיות על קו הנורמאלי. הם, והחינוך הפולני שלהם, זה מה שמחזיק כיום את הצבא ופרויקט ה - 'אקסל' בחיים.

פורסם

די די מספיק, אני מת פה :lol:

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

:-[

פורסם

אני לא אמרתי שמרביתם בתפקידים ככה או ככה תבדוק בכול בסיס יש קצין הנדסה שתפקידו לטפל בעיניינים הניהולים בתחום ההנדסה לאור העובדה שיש חצי טון טכנאים/הנדסאים קורעים את התחת . אמרתי שהרבה מקרים זה פונקציה של כמה דברים . 1 ציין פה שכמה מהחסרונות העיקריים שלו זה כניסה לצה"ל בגיל מאוחר שצריכים לחתום קבע ומתחילים להקים משפחה מאוחר בגלל שמשתחררים מאוחר . ואני טענתי שהקמת משפחה כמעט אינה קשורה לזמן סיום השירות לאור שיש סדירים ואנשי קבע נשואים וגם שלא תראה חייל שלא מתלונן על שמירות בצבא . שהחסרונות העיקריים הוא הגיל הגיוס המאוחר (רק רפואה לומדים 7 שנים וציינתי שהם ה'לא נורמלים' ומהנדסים לומדים 3-4 שנים כך שהפרש גילים אצלם לא גדול כמו שצויין) והרבה פעמים הם נופלים על עבודת 'אקסל' . הויכוח פה שציינתי שהתעשיות באזרחי מעדיפות הנדסאים ועתודאים עם נסיון צבאי

נ.ב.

שירתי בגוליס שמה יש 1/4 פלוגה הנדסאים ו2/3 מהגובניקים בעלי מקצוע ואף 1 לא אהב לעשות שמירות אחרי יום עבודה מחורבן (ויש כאלה שהתפללו שהשמירה שלהם תפול על יום שהפלוגה צריכה לעבוד לילה)

פורסם

אתה טועה, למרבית האבסורד, רוב החברות האזרחיות מעדיפות מישהו שלא עשה צבא בגלל המילואים, הן גם יעדיפו עובד שלא עושה מילואים על פני עובד קרבי מצטיין שטחן את הצורה 3 שנים בלה בלה בלה שעושה מילואים... אלא אם כן המנכ"ל או זה שאחראי על כח האדם הוא ממש פטריוט.

בקיצור, חרא.

פורסם

^^^^^

לפי מה שאתה אומר פה בישראל מעודדים לא לשרת בכלל בצהל גם אם עבדתי על ציוד צבאי שדורש מיומנות שקשה להשיג האזרחות ??? :screwy:

במרבית המקומות אם לא עשית משהו מיוחד בצבא הם לא מסתכלים על זה . בפס יצור קרמבואים לא מזיז אם אתה קצין או עובד רס"ר העיקר שתעבוד

פורסם

אתה טועה, למרבית האבסורד, רוב החברות האזרחיות מעדיפות מישהו שלא עשה צבא בגלל המילואים, הן גם יעדיפו עובד שלא עושה מילואים על פני עובד קרבי מצטיין שטחן את הצורה 3 שנים בלה בלה בלה שעושה מילואים... אלא אם כן המנכ"ל או זה שאחראי על כח האדם הוא ממש פטריוט.

בקיצור, חרא.

ועדיין העובדים שלידך ייתחסו אליך בשונה ממה שהם ייתחסו למישהו שכן עשה צבא, חוץ מזה למה לסגור לעצמך דלתות לתעשיות הביטחוניות בגיל כל כך צעיר ?

פורסם

מה הקשר אלי?

פורסם

לא קשור לאף אחד, זה כללי על החיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים