עבור לתוכן

קצונה ייעודית - לוגיסטיקה, Any Good ?

Featured Replies

פורסם

הינה קישור

http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A7_%28%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9F%29

גם אם החברות המשתתפות בזה אזרחיות . זה בשיתוף מלא עם הצבא והצבא מקבל רווחים ממכירת חלקים למשגרים ולויינים . עדיין לא סותר את מה שאמרתי

נ.ב.

אנחנו היחידים חוץ מהאמריקנים שמיצרים חלקים אלה ולנו יש יתרון על מכירת חלקים אלה לעולם

סוכנות החלל הישראלית האחראית על תאום ומכירת חלקים אלה לעולם

http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%9C_%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA

• תגובות 131
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את החלקים שציינתי מיצרים ממש לא רק בארה"ב ובישראל... מייצרים אותם גם בגרמניה וצרפת, רוסיה, סין, אולי גם הודו, דרום אפריקה ובכמה מדינות דרום אמריקה (לגבי זה אני לא בטוח... ה"מקורות" שלי בקשר לזה לא אמינים ב100%...)

פורסם

זה בשיתוף מלא עם הצבא והצבא מקבל רווחים ממכירת חלקים למשגרים ולויינים

מאיפה לך?

פורסם

^^^^^^^

היה כתבה על זה . אם נשתמש בשכל והצבא הוציא מילארדים על פיתוח והוא יכול ליצר ולמכור חלקים ולהחזיר את ההשקעה למה לו לא לעשות זאת הם מוכרים מוצרים לא מידע .

את החלקים שציינתי מיצרים ממש לא רק בארה"ב ובישראל... מייצרים אותם גם בגרמניה וצרפת, רוסיה, סין, אולי גם הודו, דרום אפריקה ובכמה מדינות דרום אמריקה (לגבי זה אני לא בטוח... ה"מקורות" שלי בקשר לזה לא אמינים ב100%...)

הרבה מדינות פתחו ושלחו לווינים לחלל אבל הרכיבים הרקטיים ללווינים ומשגרים כגון תא דלק מטיטניום למשגר רק ישראל וארה"ב מיצרים ומוכרים (פעם ברה"מ יצרה לפני שפורקה ) היום אפילו רוסיה קונה מאיתנו חלקים . יש הבדל בין לפתח לווין בין יכולת לשגר אותם .

פורסם

הצבא לא מוציא מיליארדים על פיתוח, הוא מוציא מכרזים לחברות חיצוניות.

פורסם

^^^^

אז הם משלמים לו כסף ??? :screwy: תהיה רציני חברה תשתתף במכרז רק עם הסכום שתרוויח ממנו ישתלם לה

פורסם

בצבא אין יצור ולא פיתוח של טכנולוגיות חלל. לא משקיעים שם שום מליארדים. בכול תוכנית החלל הישראלית נראה לי לא השקיעו מליארד אחד מאז שהיא הוקמה.

ויצור חלקים יש בכול המדינות שהזכרתי. זה שבארץ מייצרים בצורה שונה ומחומרים שונים לא אומר שאין דברים אחרים.

פורסם

^^^^^

אם אלה התשובות שלכם אז תמשיכו לאשלות את עצמכם

פורסם

אפשר לדעת מה מקורות המידע שלך שאתה כל כך בטוח בעצמך?

פורסם

אפשר לדעת איפה למדת עברית?

פורסם

אני? O_o

פורסם

^^^^^

אם אלה התשובות שלכם אז תמשיכו לאשלות את עצמכם

לא IG, ממש לא אתה ;).

פורסם

שגיאות כתיב ... תסלחו לי על הדיסלקציה הקלה הזאת... כאילו זה מה שמטריד אותי פעם ב 20 משפטים יש שגיאה במילה 1 ראיתי יותר גרועים פה

פורסם

כן.. כנראה לא הפנמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים