עבור לתוכן

קצונה ייעודית - לוגיסטיקה, Any Good ?

Featured Replies

פורסם

"קצין" רכב זה נגד שכל התפקיד שלו זה לדעת איפה נמצא כל רכב בגדוד ו"להסמיך" נהגים חדשים.

• תגובות 131
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שתדעו דבר שדי הציק לי ומראה כמה הצבא $%^&*...

ידידה שלי הייתה צריכה ללכת לקצונה יעודית (כבר חתמה) בתור "קצינה לוגיסטית" או בקיצור אפסנאית עם דרגות...

בקיצור אחרה שהיא הבינה את הטעות (לפני תאריך הגיוס) היא חתמה ויתור וביטלה את העניין..

עכשיו אחרה שעברה טירונות וכו יש הוראה "מגבוה" לדחוף אותה באיזה חור בגלל שהיא חתמה ויתור..(ואני לא מדבר סתם כי חבר שלי הוא קצין המיון שלה)..

פורסם

טוב מה זה ההתבכיינות הזו על כל מיני יחידות?

אתם חושבים שאתם לבד?

לי, בתור עתודאי, עושים כל מיני כאלה זיוני שכל מכול היחידות שיש בערך... ואני עוד לא מדבר על היחס של מדור עתודה לעתודאים... כאילו אנחנו איזה דפרניקים צעירים בני 18 שצריך לחנך :bash:

פעם איחרתי לאיזה כנס זיוני שכל כזה בגלל אוטובוס (שהייה אמור להיות ישיר, אבל משום מה החליט להיות מאסף ועשה מסלול של שעה יותר ארוך), והתקשרתי מהדרך להודיע שאני מאחר (!), אז אחרי שטחנו לנו במוח איזה 6 שעות, הקצינה האחראית עיקבה אותי אחרי שכולם הלכו (כונפה כמו אלפקה... אפילו אל תחשבו על זה...) ועשתה לי שטיפה על כמה אני "לא משקיע" (שהייתי צריך לבוא באוטובוס מוקדם יותר... כאילו אין לי חיים) ו"לא אחראי" (שלא ידעתי שהאוטבוס מאסף) ופעם הבאה זה משפט (איפה הסמיילי של ז*** במוח כשצריך אותו?).

כאילו, איך אין בושה לאהבלה בת 19\20 הזו לתפוס תחת על מישהו מבוגר ממנה, שבניגוד ל"אחריות" הגדולה שהיא נושאת על כתפיה, חי לבד מגיל 19, ולא חוזר כל יום לאמא, מסיים תואר ונמצא בקשר עם אנשים יותר מבוגרים ובוגרים ממה שיצא לה לראות בחיים שלה (אני באמת לא חושב שיצא לה לנהל הרבה שיחות עם כל מיני דוקטורים\ פרופסורים...)?

בקיצור, תגידו תודה שאותכם תוקעים עם חיוך ולא עם איזה beatch slap...

אגב, מי החליט להפוך את הבקו"ם לחוות אלפקות?

זה מפחיד להסתובב שם כשכל שנייה יכולה לקפוץ עליך איזה עז :P

פורסם

איזה פעורים אתם יאללה... :lol:

פורסם

מישהו אמר שעתודה זה טוב? ;)

פורסם

^^^^^^

יש כאלה שאומרים שבצבא אוכלים בכול מקרה (אתם יודעים מה ) בלי קשר למה שיש לך . אבל עתודאי ירוויח יותר מסדיר אחרי הצבא

פורסם

^^^^^^

מעשית רוב הבעיות זה ב3 שנים סדיר אחר כך זה קבע עם כל ההטבות . ובעת השיחרור מקבלים עבודה עם יותר תנאיים מאשר 1 עם אותו נסיון אבל אזרחי

פורסם

עתודאי בגיל 25 מסתובב עם ילדים בני 18. עתודאי צריך לשרת עד גיל 30 - גיל שכבר הרבה מקימים בו משפחה. גם המשכורת לרוב אינה תואמת את המצב בשוק האזרחי(לפחות לא לאנשים עם השכלה שכזאת), וכמובן שצבא זה עולם אחר מעבודה, אפילו אם אתה הכי ג'ובניק שיש.

וראיתי מספיק עתודאיים ששירתו איתי שאכלו חרא והוקפצו להיות קצינים תורנים באבט"שים. זה לא ממש שינה אם הם היו בקבע או בסדיר.

פורסם

^^^^

מי אמר שחייבים לשרת עד הפנסיה??? באזרחות מעדיפים עתודאים בגלל הניסיון הצבאי שלהם ושמעתי על כאלה שקיבלו ישירות מנהל מחלקה בגלל הניסיון זה . בעיניין הקמת משפחה השרות הצבאי אינו מונע להקים משפחה . אני מכיר הרבה חיילים סדירים נשואים

פורסם

אין לי כוונה להתחיל וויכוח נוסף.

אתה הולך לעתודה? אם כן אז המון בהצלחה.

פורסם

מרבית העתודאים בחרו במסלול הזה לא בגלל השמירות או שהם מתגייסים מאוחר והם צריכים לשרת יותר מהרגיל . הם בחרו בזה בגלל שבצבא הם יעבדו בדברים שבאזרחות לא יוכלו . המסלול העתודאי היחיד שמתגייסים בגיל 25 זה רפואה והם המקופחים האמיתיים והיחידים בצבא כי לאור העובדה שאין הרבה הבדל בין רפואה צבאית לאזרחית . במסלולי הנדסה אפשר לעבוד על מחשור צבאי שנאסר עליו שימוש אזרחי או פותח אך ורק ע"י הצבא (שמתגייסים בגיל 21-22 לכול המאוחר ). המקומות הכי מצפרים הם חיל האויר , מחלקות של מחקר ופיתוח ויש גם את היחידה שאחראית על הלויינים שמייצרת ומפתחת לווינים וטילי שיגור (שהיא היחידה מחוץ לארה"ב שמיצרת חלקים להנאה רקטית ללוינים) ושם גם מקבלים יותר מאשר באזרחות . אם כבר בוחרים כדאי לדעת איזה.

פורסם

תמשיך להגיד את לעצמך עד שתאמין בזה.

פורסם

^^^^^^

מה עשית בצבא ? אתה יודע שאתה נשמע כמו 1 שז**** אותו בצבא לפי המושג המסורתי של העיניין ע"י חבר אחר לגדוד ? (לפי המושג האזרחי למתקשים)

פורסם

אני לא מכיר את המילה מוסג, אתה מעוניין להסביר?

ותן לי לשאול את הדברים בצורה אחרת. אתה בכלל עשית צבא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים