פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אתה יכול לתת תמונה של "מנהל ההתקנים" שנמצא בלוח הבקרה בתוך מערכת, ולפתוח שם את לשונית "מתאמי רשת"?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר משהו מוזר קרה פה... אני לא רואה במנהל ההתקנים כלום תמונה מצורפת... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אז קודם כל יש לך בעיה בווינדוס אומנם אמור לפתור בפורום ווינדוס אבל אתן לך את התשובה התחל-> הפעלה services.msc תחפש את השרות שנקרא PLUG AND PLAY ותבדוק שהוא מאותחל באופן אוטומטי תאתחל את המחשב עכשיו תנסה להכנס למנהל התקנים ותגיד אם הוא עובד ורק הערה קטנה קבל זה רכיב חשמלי לרוב בצורת גליל (דוד) ויש לך הרבה כאלה על הלוח אם כבל זה מה שאנחנו מדברים עליו
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אתה השלישי או רביעי עם אותו שיטניראה לי שיש וירוס ברשת שלא נתגלה עדייןFFS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.