עבור לתוכן

עזרה בשדרוג המחשב הקיים והאם בכלל כדאי...

Featured Replies

פורסם

היי,

כרגע יש ברשותי מחשב AMD 2400 + לוח דגם- NF7 S -V2 של ABIT עם 512 זכרון(חשבתי כבר לשדרג לאחד ג'יגה) + RADEOAN 9600 PRO של ATI + 200 ג'גה SATA.

אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים ומשחקים עד עכשיו הכל עובד סבבה :)

האם יש טעם לשדרג את המחשב או לחכות?

ואם כן לשדרג...למה?

תקציב עד 1500 שקל במידה שוב וכדאי!

תודה רבה לעוזרים!

:D

פורסם

השאלה אם הוא מספיק חזק לך.. בעיקרון הוא כבר חלש למשחקים כבדים.. הבעיה שהתקציב קצת מוגבל לשדרג מעבד + לוח + כרטיס..

אלא אם כן תלך על סמפרון 2800 נגיד (~ 500 ש"ח) עם לוח nForce410 של Asrock (~ עוד 420 ש"ח) ואת כל השאר תשקיע בכרטיס מסך, מה שיאפשר לך לקחת כרטיס GeForce6600, אולי 6600GT של GIL.

השיפור במעבד ולוח לא יהיה מוגש לביצועים כללים, אבל במשחקים יהיה שיפור קל ותקבל אפשרות שידרוג עתידי ל-PCI-Express.. לדעתי אם אתה יכול, תמשוך עם המערכת הזו, אז שיהיו מעבדים תקציבים לסוקט 939. חבל להשקיע ב-754 בימינו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך...תודה

נראה לי אני אמשוך קצת :)

פורסם

למה לשדרג מעבד ולוח?????

כדאי להוסיף זיכרון וכרטיס מסך...

פורסם

העניין שלא כדאי להשקיע בכרטיס AGP חדש..

אולי אם אתה מוצא איזה מציאה של מישהו שמוכר 6800GT משומש ב~1000 ש"ח ומוסיף עוד זיכרון וספק נורמליים.

פורסם

כרגע תקנה רק סטיק של חצי גיגה זכרון.

פורסם

לפי דעתי כדי לך לקנות זכרון 512 עם תזמונים טובים ולקנות כרטיס מסך משומש או את ה6600

פורסם
  • מחבר

אחלה שוב תודה...

מה שאני אעשה זה לקנות עוד חצי ג'יגה ואשדרג את הכרטיס מסך...(אני טס לארה"ב אז אולי אקנה שם את ה ATI החדש X1600 אם הוא לא יהיה יקר מידי)

ואמשוך ככה כמה שאפשר!

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות פה- אם אתה אומר שהכל רץ סבבה אז למה סתם לשדרג?..... ::)

פורסם
  • מחבר

אתה יודע כי עדיין יחסית למה שיש היום ..המחשב יחסית מיושן ..וחשבתי שאם אפשר בלי להשקיע הרבה לשדרג אז אני אשדרג..

אבל מכיוון שזה לא כך,

אני אשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך למשחקים חזקים יותר שיצאו בעתיד!

פורסם

אין סיבה לשדרג- אתה לא אמור לשדרג אם אתה חושב שהמחשב שלך מיושן,כי זה ממש טמטום, אתה אמור לשדרג אם הוא לא מספיק לך. אז אל תחליף כ.מסך עכשיו בשביל "משחקים חזקים יותר שיצאו בעתיד" . אלא בעתיד- כשתראה שמשחק שאתה רוצה לא רץ לך טוב במחשב- אז תשדרג...

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה...אני מסכים איתך!

תודה , חסכת לי $$$

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים