עבור לתוכן

windows madia player

Featured Replies

פורסם

כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? :kopfpatsch:

מישהו יכול לעזור :(?

פורסם

מצטרף לבקשה .... יש לי בדיוק את אותה הבעיה.

מישהו?

פורסם

נסו להסיר את התוכנה ולהתקין אותה מחדש..

פורסם

לא עובד. עוד לפני הסרתי את הגרסה הנוכחית שלי[מדיה 10] פעמיים ואפילו פעם אחת התקנתי את מדיה גרסא 9 וזה לא עבד.

הבעיה היא לא בגרסא.

למרו שלא ניסיתי למחוק את התוכנה מהרג'יסטרי של המחשב. רק הוספה והוסרה אך שוב, לא נראה לי שהבעיה היא בגרסא אלא בעיה במחשב מאחר והתוכנה פעלה לי לפני. בין רגע זה קרה.

פורסם

אני פשוט הייתי משתמש בBSDPLAY כתחליף זה פיתרון אפשרי אם אתה ממש רוצה להשאר את ה מדיה שגם לה יש גירסאות אחרות יש מדיה קליסי משהו..

שהיא כמעט אותו דבר..

פורסם

אני משתמש בשתי התוכנות הללו ועוד.לא העניין של המדיה פלייר חשוב לי. האמת היא שאני בכלל לא משתמש בה העניין הוא שהמון דברים ברשת כגון גולים מהמחזור האחרון, טריילרים מאתרים[לא דרך קוייקטיים] וכד' מופעלין כברירת מחדל על ידי מדיה פלייר ואני לא יכול לשנות את הברירת מחדל... אני לא יודע לפחות. זה מה שמפריע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים