פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש הבדל בינהם אך אני יכול לומר לך שאתה תבלבל בניהם-השאלה היא האם אתה מוכן לחכות-אני לא הייתי מחכה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יש הבדל בינהם אך אני יכול לומר לך שאתה תבלבל בניהם-השאלה היא האם אתה מוכן לחכות-אני לא הייתי מחכהמה הכוונה? המשפט לא כל כך מובן...הייתי שמח להבין במה ה-MX550 עדיף כפי שאמרת, אולי אני אחליט להחליף את ה MX400 שלי.ולפותח התארד, באיזה תדירות אתה משתמש באוזניות כפתור, ומה יש לך כרגע? אם המצב קריטי חבל לסבול חודש...
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר טוב האמת שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר שלי שמשתמש באוזניות כפתור ב 20 שקל והם התקלקלו לו.. : הוא גם בכלל לא מודע לעובדה שקיימות אוזניות שעולות יותר מ 20 שח ואני הבאתי את זה לידיעתו . לי יש HD 595 +כרטיס קול xFi-EXTREAMUSIC f זה קצת יותר טוב מה MX ;D
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים לי יש HD 595 +כרטיס קול xFi-EXTREAMUSIC f זה קצת יותר טוב מה MX ;D אם אתה נהנה להסתובב עם ה HD שך ברחוב, שיהיה לך בכיף :
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר לא! מה פתאום חס וחלילה אני לא יוציא מהביית שלי את הסנהיזר שלי . אני אפילו לא חושב על האפשרות הזאת.אני לא משוגע
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מה הכוונה? המשפט לא כל כך מובן...הייתי שמח להבין במה ה-MX550 עדיף כפי שאמרת, אולי אני אחליט להחליף את ה MX400 שלי.יש שיפור קטן בבאסים והגבוהים יותר מופרדים אבל ביחס לבמה(כמה שיכולה להיות אין כמעט שינוי)ומה שאמרתי זה שיש בינהם הבדל אבל לא כזה ששוה להחליף בשבילו את האוזניות(זה נכון לגבי ה400 500 ו550)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.