פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים סט רמקולים לקולנוע ביתי מביתYAMAHAדגם NSP240רסיברRXV350 Yamahaזה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שליאם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים עם מערכת כזאת לא תוכל לשמוע מוזיקה, סטלייטים לא נועדו לכזה דבר.אם המערכת לקולנוע בייתי, אז היא תעשה את העבודה.
פורסם 2005 בנובמבר 2419 שנים מחבר עם מערכת כזאת לא תוכל לשמוע מוזיקה, סטלייטים לא נועדו לכזה דבר.אם המערכת לקולנוע בייתי, אז היא תעשה את העבודה.יש לך רעיון אחר בשבילי במחיר הזהובלי קשר לזה להרבה חברים שלי יש סטילסים או זה או של jbl ושומעים הרבה יותר טוב מרמוקלים גדוליםכאלה שלפחתו במחיר הזה
פורסם 2005 בנובמבר 2719 שנים האפשרות היחידה שלך זה לקנות מיד שניה.תגדיר רמקולים גודלים? של מערכת hi-fi?חוץ מזה שאם לטעמך שומעים יותר טוב בסטיילטים מאשר ברמקולים רגילים, אז מה טוב..
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים רסיבר RXV350 Yamaha יש לי מגבר כזה הוא מעולה .. אבל בשביל לנצל אותו אתה צריך רמקולים רציניים
פורסם 2005 בנובמבר 2819 שנים מחבר יש לי מגבר כזה הוא מעולה .. אבל בשביל לנצל אותו אתה צריך רמקולים רציניים ומה אתה ממליץ לי איזה רמקולים אני פשוטלא יודע מה להחליט כי אני לא רוצה משו גדול כדי שיתפוס הרבה מקום אני רוצה משו טוב עד 1000 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.