פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק.הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות...יש לכם פתרון או שהלך הצורב?תודה
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים לפי איך שזה נשמע, הצורב שלך עומד לסיים את חייו, אבל לפני שתחליף אותו נסה את דברים הבאים:1. דיסק ניקוי - אולי פשוט עדשת הלייזר קצת מלוכלכת, כך שישנה בעיה בקריאת דיסקים.2. בדוק את הכבלים שמתחברים לצורב - שהם מהודקים כמו שצריך, שהם לא קרועים וכו'. במידה וזה אפשרי - החלף את הכבלים (בעיקר ה IDE - כבל הנתונים העבה).3. נסה את הכונן על בקר IDE אחר, או במחשב אחר - למקרה הלא סביר שמקור הבעיה הוא בכלל בבקר ה IDE שעל הלוח ולא בצורב עצמו.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אין אני מנקה את העינית? עם דיסק מיוחד או משהו? או שאפשר לששות את זה ידנית?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אתה יכול ידנית, פשוט תפתח את הצורב ואתה תראה את העינית, תשתמש במקל אוזניים וטיפה אלכוהול.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר טוב,פתחתי ת'צורב ולא ראיתי שום דבר שנראה כמו העינית..גם אם כן ניקיתי שם משהו זה לא ממש עזר.. :\
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים 1. דיסק ניקוי - אולי פשוט עדשת הלייזר קצת מלוכלכת, כך שישנה בעיה בקריאת דיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.