פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים זה אחד מההבדלים בין nForce4 ל nForce4 Ultra.ה Ultra תומך ב SATAII ואילו ה 4 הרגיל תומך ב SATA בלבד. לא משנה של איזה חברה הלוח התמיכה היא בצ'יפסט.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אז זהו שמצאתי 2 דגמים של ULTRA :LANPARTY UT nF4 Ultra-DNF4 ULTRA INFINITYוזה משגע אותי שהרבה חברות לא כותבות באופן מפורש שהמוצר שלהן תומך ב- SATA IIאותו דבר כשבדקתי את ה- A8N SLI Premium של ASUS , למרות שאני כמעט בטוח שהוא כן תומך אני מצטט את הקטע שמתאר את התכונה של ה- SATA של אחד מהלוחות:Serial ATA with RAID Four Serial ATA ports SATA speed up to 3Gb/s RAID 0, RAID 1 and RAID 0+1 NVIDIA RAID allows RAID arrays spanning across Serial ATA and Parallel ATA
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים נכון הרבה לא מציינות במפורש,אבל SATA של 3GB זה SATAIIאין משהו אחרSATA 1.5GB זה SATA 1
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים כל הדגמים של NF4U תומכים בSATAIIמדובר כאן על שתי סדרות של DFI וההבדל הוא לא בתמיכה הזאתNV4SLI זה אולטרה עם תוספת של יכולת לעבוד עם SLI כלומר גם כל הלוחות SLI תומכים בSATAII
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר נכון הרבה לא מציינות במפורש,אבל SATA של 3GB זה SATAIIאין משהו אחרSATA 1.5GB זה SATA 1וואלה, תודה על ההבהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.