פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים טוב אז קבל תשובה מגורם מקצועי אני עובד בחברת אינטרנט ידועה שלא אנקוב בשמה כל הדגמים של 4101 הם דגמים עלובים ביותר אם יוצרים חייגן וויפיאן בשביל ללהתחבר דרכו בדגם הזה יהיו ניתוקים איטיות ואפילו אצל חלק מהאנשים לא תהיה האפשרות להתחבר בכלל בשביל זה יצא עידכון דרייבר ל 4101 בכל מקרה אל תסתבך לך על ה 4200 המתוקן
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים יש אבל רק לנטוויז'ן ביינתיים (תקנו אותי עם אני טועה) אבל אני לא חייב להתחבר דרכו אני מחובר גם בלעדיו!
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים הרבה אנשים פשוט קנו האב, חיברו את המודם להאב, וחיברו את כל המחשבים בבית (וכל מחשב מקבל איי פי אחר)חברות הכבלים כמובן לא אהבו את זה ועברו ל vpn כמובן שאפשר לקחת איזה פנטיום 1 , לעשות אותו ראוטר ולפתור את ה"בעיה" הזאת.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים לפי www.cables.org.il, ערוצי זהב עומדים לעבור לשיטת ה-VPN שבה חייבים ליצור חיגן. נטויז'ן פשוט היו הראשונים שעברו להשתמש בשיטה הזו.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים לפי www.cables.org.il, ערוצי זהב עומדים לעבור לשיטת ה-VPN שבה חייבים ליצור חיגן. נטויז'ן פשוט היו הראשונים שעברו להשתמש בשיטה הזו.ברגע זה האינטרנט בכבלים קיבל נקודה שחורה ענקית אצלי
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים הקטע הוא, שבאיי די אס אל חייבים להשתמש ב VPN (עד כמה שהבנתי) ובכבלים לא, הם סתם מנייאקים.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רגע אז אם יש לי sb4101 ולא 4200 זה יעשה לי בעיות כשיעברו ל- VPN ולא דרך דף-בית כזה?(אני ערוצי זהב עם 012)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים עכשיו נחשף שוב פרצופו המכוער של הישראלי לא מספיק להם שהם שוחטים אותנו במחיר הם גם רוצים עכשיו שלכל מחשב נשלם ברור שאנחנו לא הולכים לעשות את זה אני אומר שבמדינה הזאת צריך חרם צרכנים על כל החברות שקימות במדינה מה קורה פה כולם מושחטים שרק רוצים עוד כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.