עבור לתוכן

אם יש לי אפשרות בחירה מה כדאי מוטורולה sb4101 או sb4200.

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים??

לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד...

ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב"

אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר :P

תודה

פורסם

טוב אז קבל תשובה מגורם מקצועי

אני עובד בחברת אינטרנט ידועה שלא אנקוב בשמה

כל הדגמים של 4101 הם דגמים עלובים ביותר

אם יוצרים חייגן וויפיאן בשביל ללהתחבר דרכו בדגם הזה יהיו ניתוקים איטיות ואפילו אצל חלק מהאנשים לא תהיה האפשרות להתחבר בכלל

בשביל זה יצא עידכון דרייבר ל 4101

בכל מקרה אל תסתבך לך על ה 4200 המתוקן :hi:

פורסם

חייגן VPN בכבלים?

יש דבר כזה בכלל?

פורסם

יש אבל רק לנטוויז'ן ביינתיים (תקנו אותי עם אני טועה) אבל אני לא חייב להתחבר דרכו אני מחובר גם בלעדיו!

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

הרבה אנשים פשוט קנו האב, חיברו את המודם להאב, וחיברו את כל המחשבים בבית (וכל מחשב מקבל איי פי אחר)

חברות הכבלים כמובן לא אהבו את זה ועברו ל vpn

כמובן שאפשר לקחת איזה פנטיום 1 , לעשות אותו ראוטר ולפתור את ה"בעיה" הזאת.

פורסם

לפי www.cables.org.il, ערוצי זהב עומדים לעבור לשיטת ה-VPN שבה חייבים ליצור חיגן. נטויז'ן פשוט היו הראשונים שעברו להשתמש בשיטה הזו.

פורסם

לפי www.cables.org.il, ערוצי זהב עומדים לעבור לשיטת ה-VPN שבה חייבים ליצור חיגן. נטויז'ן פשוט היו הראשונים שעברו להשתמש בשיטה הזו.

ברגע זה האינטרנט בכבלים קיבל נקודה שחורה ענקית אצלי

פורסם

הקטע הוא, שבאיי די אס אל חייבים להשתמש ב VPN (עד כמה שהבנתי) ובכבלים לא, הם סתם מנייאקים.

פורסם

רגע אז אם יש לי sb4101 ולא 4200 זה יעשה לי בעיות כשיעברו ל- VPN ולא דרך דף-בית כזה?

(אני ערוצי זהב עם 012)

פורסם

עכשיו נחשף שוב פרצופו המכוער של הישראלי לא מספיק להם שהם שוחטים אותנו במחיר הם גם רוצים עכשיו שלכל מחשב נשלם ברור שאנחנו לא הולכים לעשות את זה אני אומר שבמדינה הזאת צריך חרם צרכנים על כל החברות שקימות במדינה מה קורה פה כולם מושחטים שרק רוצים עוד כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים