פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים בכרטיס קול יש שלושה חיבורים.אחד אדום למיקרופון,אחד ירוק לרמקולים/אוזניות.אז בשביל מה צריך את הכחול ומה זה עושה?
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר LINE IN תודה על הפירוט אתה חושב שאני לא יודע לקרוא? LINE IN זה מה שכתוב מעל החיבור. אפשר לפרט מה אפשר לעשות עם החיבור הזה?
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים משמשת ל"הכניס" אודיו למחשב...(אם נגיד אתה רוצה להקליט מרכיב חיצוני כמו דיסק מן או משהו אתה מחבר אותו לשם ואז תוכל לשמוע/להקליט..אותו במחשב..)..היה קשה..??
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים שניהם להכנסת אודיו זה בטוח אבל אם אני לא טועה לאדום יהיה LowPass בגלל שהוא אמור לקלוט מהמיקרופון קול אנושי והקול האנושי הוא עד 300Khzובכחול לא יהיה כזה כי הוא אמור לקבל את כל תווך התדרים (20-20K) . . . אבל זה לא בטוח ....
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים לא ... הכחול זו גם כניסה וגם יציאה .. כלומר שאפשר לשמוע ולהקליט דרכוהאדום פשוט רק מכניס סאונד וזה למה הוא מותאם למיקרופון
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים שניהם להכנסת אודיו זה בטוח אבל אם אני לא טועה לאדום יהיה LowPass בגלל שהוא אמור לקלוט מהמיקרופון קול אנושי והקול האנושי הוא עד 300Khz ובכחול לא יהיה כזה כי הוא אמור לקבל את כל תווך התדרים (20-20K) . . . אבל זה לא בטוח .... נחמד, אבל אין קשר כניסת המיקרופון היא כניסה מונופונית (לעומת LINE שהיא סטריאו) והיא מספקת הגברה שונה לאות שנכנס. בקיצור, זה למיקרופון ולא לעוצמות כניסה גבוהות.
פורסם 2005 בנובמבר 2319 שנים נחמד, אבל אין קשר כניסת המיקרופון היא כניסה מונופונית (לעומת LINE שהיא סטריאו) והיא מספקת הגברה שונה לאות שנכנס. בקיצור, זה למיקרופון ולא לעוצמות כניסה גבוהות. ^^^^^^ צודק ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.