עבור לתוכן

האם שווה לקנות עכשיו GTO2?

Featured Replies

פורסם

גם HL2 לא באמת מנצל את הDX9 כמו שצריך... רק עכשיו בזמנים האלו הDX9 מנוצל כמו שצריך...

עכשיו תחשבו.. למשל כרטיסים עם DX8 כמו GF4 TI.. עד לפני שנה הריצו את כל המשחקים הכי חדשים יפה מאוד ובלי בעיה בכלל... וגם האיכות תמונה הייתה כמו שצריך והכל...

ועכשיו הם עדיין מריצים משחקים על הגדרות בינוניות-נמוכות.

וזה כרטיסים שלפני 5-6שנים! אז דיי כבר להמציא סיפורים.

פורסם

אין לשכוח את העובדה שהטכנולוגיה מתפתחת בצורה יותר איטית מאשר בעבר...לכן יקח הרבה זמן עד שה7800GTX יהיה מיושן עד כדי כך שלא יוכל להפעיל משחקים בצורה שלא תספק גיימר ממוצא.

פורסם

GS ~ GT (קצת פער לGS אם זכרוני אינו בוגד בי )

XL <GT (הפרש קטן)

"

GS>XL ("אם במשולש... " סתםםם )

GS עדיף על סטוק ו GTO2 עדיף בהרבה על OC !

כי כל הליבות שיש עליו נפתחות 100%

כי הן לא עברו חיתוך לייזר ויועדו ל X850XT \PE

DX10 לא פאקטור !

הוא אמור לצאת בבטה באמצע 2006 אבל אם ההיסטוריה לימדה אותנו משהו על מיקוסופט זה שהם מאחרים !

אני בכלל לא הייתי קונה כרטיסי ג'יפורס 6

כי הם לא תומכים OGL2.0

אולי יש נחיתות קטנה DX כי הם תומכים 9B לעומת 9C של ה6 והם תומכים VS\PS 2.0B לעומת 3 בג'יפורס 6

אבל אני חושב שOGL יותר משפיע !

סתם שאלה.... איזה משחקים תומכים ב -OGL2? ככל הידוע לי DOOM3 לא משתמש בו והוא משחק OPEN GL הכי מתקדם.

ולגבי מה שאמרו על GF4 TI, נכון לחלוטין. אני עדיין משתמש בו :yelclap:

אבל..... הוא אומנם מריץ משחקים אבל מבחינת אפקטים של DX9 זה בהחלט כרטיס בעייתי כי משחקים יפים שמשתמשים באפקטים של DX9 כמו LOTR, HL2 וכו' לא יראו בו כזה יפה כמו על R300 או NV35 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי ש DX10 יהיה בכלל רק תוכנה :kopfpatsch:

בכל אופן הדיון קצת סטה, אני שאלתי רק האם הוא יהיה שווה קניה של חודש לפני שאני קונה את כל המחשב.

לא שנה לפני...

פורסם

GS ~ GT (קצת פער לGS אם זכרוני אינו בוגד בי )

XL <GT (הפרש קטן)

"

GS>XL ("אם במשולש... " סתםםם )

GS עדיף על סטוק ו GTO2 עדיף בהרבה על OC !

כי כל הליבות שיש עליו נפתחות 100%

כי הן לא עברו חיתוך לייזר ויועדו ל X850XT \PE

DX10 לא פאקטור !

הוא אמור לצאת בבטה באמצע 2006 אבל אם ההיסטוריה לימדה אותנו משהו על מיקוסופט זה שהם מאחרים !

אני בכלל לא הייתי קונה כרטיסי ג'יפורס 6

כי הם לא תומכים OGL2.0

אולי יש נחיתות קטנה DX כי הם תומכים 9B לעומת 9C של ה6 והם תומכים VS\PS 2.0B לעומת 3 בג'יפורס 6

אבל אני חושב שOGL יותר משפיע !

פחחחחחחח לפחות תסדר את כמו שצריך ואל תטעה אנשים GS=GT<XL

פורסם

פחחחחחחח לפחות תסדר את כמו שצריך ואל תטעה אנשים GS=GT<XL

ידידי sevenX הוא איננו מטעה אלא אתה. תבדוק עוד פעם את המקורות שלך! 6800GT יותר טוב במעט מהX800XL ואם ה6800GS שווה לו אז גם ה6800GS יותר טוב(פשוט לא יצא לי להתעמק ב6800GS)

בקיצור רביד - קנה את הX800GTO2 עכשיו לפני שתצטער על זה מכיוון שזוהי Limited Edition ויכול להיות שעוד חודש כבר לא תהיה לך האפשרות לקנות אותו.

פורסם

תיקח בחשבון שעוד פחות מישנה אמור לצאת DX-10 ולהפוך את כל הכרטיסים למיושנים כרטיס ב1500 ומטה זה בסדר

אבל כרטיסים יקרים זה ביזבוז כסף

מה זה DX-10 ???

OK הבנתי סליחה על הבורות :kopfpatsch:

פורסם

מה זה DX-10 ???

OK הבנתי סליחה על הבורות :kopfpatsch:

בטוח שיצא DX10 ? חחח .. בכל מקרה גם אמור לצאת ווינדוס ויסטה .. אז אתה תחכה שנה שנתיים עד שזה יצא ? לא נראה לי ... ואל תשכח שאנחנו מדברים פה על מיקרוסופט ...

בכל מקרה אם אתה חייב כרטיס עכשיו אז תקנה כבר משהו טוב ...

פורסם

תיראה כרטיס ב1500 ומטה היום זה בסדר גמור מיבחינתי אני רק יתכוונתי שמי שקונה כרטיסים מאוד יקרים וכמובן רוצה שיחזיקו הרבה זמן

עושה טעות מיבחינתי אני די בטוח שתוך חצי שנה כבר יגיעו כרטיסי DX-10 כי מיקרוסופט אמורה לימכור את המערכת ההפעלה החדשה ב2006

וליכלול בה תDX-10 ולפי העבר התמיכה החומרתית מגיעה אפילו לפני אז אני גם לא אומר לחכות שנה אני רק אומר למי שיכול מומלץ

לחקות לכרטיסים שתומכים DX-10 חומרתית

פורסם

אין לשכוח את העובדה שהטכנולוגיה מתפתחת בצורה יותר איטית מאשר בעבר...לכן יקח הרבה זמן עד שה7800GTX יהיה מיושן עד כדי כך שלא יוכל להפעיל משחקים בצורה שלא תספק גיימר ממוצא.

ההפך הוא הנכון הטכנולוגייה מתקדמת הרבה יותר מהר היום מאשר בעבר!

פורסם

לא,עדיף 6800GS.

הוא מגיע עם 12 צינורות עיבוד אך עוקף את X800XL ו-X1600XT כמעט בכל משחק ב20 פריימים לפחות.

בנוסף לכך הוא עולה 1,490 ש''ח בKSP של חברת eVGA.

בוללללללללללללללללללללללללשיט

הGTO2 זול יותר, וב100-150 שאתה חוסך אתה יכול לקנות קירור טוב ולעקוף את הGS בהרבה.

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, אני מבין שכדאי לי להזמין את הכרטיס הזה ויפה שעה אחת קודם.

תודה על התגובות, אני רק מתפלל שלא מאוחר מידי לקנות אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים