עבור לתוכן

האם שווה לקנות עכשיו GTO2?

Featured Replies

פורסם

שלום רב פורום hwzone

בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך.

אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי.

והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה?

בתודה מראש!.

פורסם

לדעתי כדאי

הX850TPE יהיה כמו ה6600GT של הדור הקרב ובא אלינו

מה גם שהכרטיס שוחט את ה X1600XT

לדעתי הוא שווה קניה , רק אל תקנה ב KSP כי יש כאלו שאומרים שהם לא קיבלו GTO2 אלא GTO רגיל

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובה, אז החנות היחידה היא נעה שמוכרת את זה בארץ?

פורסם

לא,עדיף 6800GS.

הוא מגיע עם 12 צינורות עיבוד אך עוקף את X800XL ו-X1600XT כמעט בכל משחק ב20 פריימים לפחות.

בנוסף לכך הוא עולה 1,490 ש''ח בKSP של חברת eVGA.

פורסם

לא,עדיף 6800GS.

הוא מגיע עם 12 צינורות עיבוד אך עוקף את X800XL ו-X1600XT כמעט בכל משחק ב20 פריימים לפחות.

בנוסף לכך הוא עולה 1,490 ש''ח בKSP של חברת eVGA.

6800GS היה רוצה לעקוף את X800XL ב -20 פריימים בכל משחק. אבל הוא לא....

GTO2 שווה קניה רק אם מתכוונים לפתוח את צינורות העיבוד ולהמהיר.

אחרת באמת עדיף 6800GS במידה ויש תקציב.

פורסם
  • מחבר

תראו, לא יעברו 20 שניות מהרגע שאני ישתמש בכרטיס ושלא יהיה לו OC מופעל :angryfire:

וזה שסיפר על ה 6800GS מבלבל את השכל? ???

פורסם

x800gto2 זה הכרטיס הכי מישתלם כיום ולא ניראה לי שיצא משהו שמיתקרב לכרטיס התותח הזה אתה קונה כרטיס ב-1500 ומעלה את הערך שלו ל-3000 אלף זה כרטיס ממש ממש מישתלם בהצלחה ומזל טוב :xyxthumbs:

פורסם

עם כל ההשוואות פה, אפשר לשאול אולי שאלה שרלוונטית גם לי וגם לת'ראד הזה - האם ההבדלים בין הדור החדש לישן גדולים?

משמע - האם ע"פ הביצועים של סדרה X1 (על זו של נבידיה עדיין אי אפשר לדעת הרבה מעבר לכרטיסי ה High-End, סדרה 7800) יהיה הגיוני לומר שכרטיסי סדרות X800 ו 6800 יהיו רלוונטיים ויתנו ביצועים טובים גם לעומת כרטיסי ה Mid-end של הסדרות הבאות?

בתכלס הכוונה היא אם לפי מה שנראה כרגע אני אוכל להסתדר עם איזה X800XL/X800GTO2 או 6800GS ולקבל ביצועים טובים גם במשחקים שיהיו מיועדים לדור הבא.

פורסם

עם כל ההשוואות פה, אפשר לשאול אולי שאלה שרלוונטית גם לי וגם לת'ראד הזה - האם ההבדלים בין הדור החדש לישן גדולים?

משמע - האם ע"פ הביצועים של סדרה X1 (על זו של נבידיה עדיין אי אפשר לדעת הרבה מעבר לכרטיסי ה High-End, סדרה 7800) יהיה הגיוני לומר שכרטיסי סדרות X800 ו 6800 יהיו רלוונטיים ויתנו ביצועים טובים גם לעומת כרטיסי ה Mid-end של הסדרות הבאות?

בתכלס הכוונה היא אם לפי מה שנראה כרגע אני אוכל להסתדר עם איזה X800XL/X800GTO2 או 6800GS ולקבל ביצועים טובים גם במשחקים שיהיו מיועדים לדור הבא.

לא ממש

פורסם

תיקח בחשבון שעוד פחות מישנה אמור לצאת DX-10 ולהפוך את כל הכרטיסים למיושנים כרטיס ב1500 ומטה זה בסדר

אבל כרטיסים יקרים זה ביזבוז כסף

פורסם

ואייי הגזמנו! מיושנים! טוב שלא הגזמתם... גם היום 7800GTX הוא עדיין DX9C מה אתה רוצה להגיד לי שבעוד שנה מעכשיו הוא יחשב LOW END? עשה לי טובה ותפסיק לזיין תשכל ולהטעות אנשים ובכלל כל מי שכותב כאן... X800GTO2 עם או בלי פתיחה יחזיק אותך עוד הרבה מאוד זמן... קח דוגמא 9800פרו שיצא לפני כמה? כמעט 4 שנים.. הכרטיס עדיין סוחב היום כמעט כל משחק על 1024X768 על הגדרות בינוניות גבוהות עם פילטרים...

אז - do me a favor and cut the bulshit.

פורסם

אם אני לא טועה סדרת7XXX לא נוידיה אמורה לתמוך בDX10 לא?

פורסם

GS ~ GT (קצת פער לGS אם זכרוני אינו בוגד בי )

XL <GT (הפרש קטן)

"

GS>XL ("אם במשולש... " סתםםם )

GS עדיף על סטוק ו GTO2 עדיף בהרבה על OC !

כי כל הליבות שיש עליו נפתחות 100%

כי הן לא עברו חיתוך לייזר ויועדו ל X850XT \PE

DX10 לא פאקטור !

הוא אמור לצאת בבטה באמצע 2006 אבל אם ההיסטוריה לימדה אותנו משהו על מיקוסופט זה שהם מאחרים !

אני בכלל לא הייתי קונה כרטיסי ג'יפורס 6

כי הם לא תומכים OGL2.0

אולי יש נחיתות קטנה DX כי הם תומכים 9B לעומת 9C של ה6 והם תומכים VS\PS 2.0B לעומת 3 בג'יפורס 6

אבל אני חושב שOGL יותר משפיע !

פורסם

שיצאו מישחקים שיפותחו בימיוחד לDX10

7800GTX לא יוכל להפעיל תפילטרים החדשים והכוח שלו ירד משמעותית

כרטיס כמו 9700 פרו החזיק הרבה מאוד זמן מעמד ביגלל שחוץ מהחוזק הDX לא ישתנה הרבה ושיצא הDX החדש(אמור לצאת ב2006 )

כל הדור הזה של הכרטיסים הולך ליסבול מירידה חדה בביצועים(רק במישחקים שבאמת מישתמשים ביכולות של הDX החדש לא אלה שפותחו בישביל 9 )

אין אף כרטיס בשוק היום שתומך חומרתית בDX-10 אמורים לצאת ב2006

פורסם

שיצאו מישחקים שיפותחו בימיוחד לDX10

7800GTX לא יוכל להפעיל תפילטרים החדשים והכוח שלו ירד משמעותית

כרטיס כמו 9700 פרו החזיק הרבה מאוד זמן מעמד ביגלל שחוץ מהחוזק הDX לא ישתנה הרבה ושיצא הDX החדש(אמור לצאת ב2006 )

כל הדור הזה של הכרטיסים הולך ליסבול מירידה חדה בביצועים(רק במישחקים שבאמת מישתמשים ביכולות של הDX החדש לא אלה שפותחו בישביל 9 )

אין אף כרטיס בשוק היום שתומך חומרתית בDX-10 אמורים לצאת ב2006

הוא לא יוכל להפעיל את כל האופציות אבל את ה AA והAF הוא יוכל !

יקח המון זמן עד משחקים ינצלו במלואם את הDX10

קח לדוגמה שמאז ה9 אף משחק עד HL2 לא ניצל בצורה טובה DX9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים