פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה..הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidiaשאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exitיש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים דבר ראשון, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. דבר שני, תנסה להתקין קודם את הדרייברים של הלוח אם.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו לי בדיסקים העם המחשב!והיה חשוב לי רק להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך של nvidia העדכני ביותר...אז ניסיתי וזה הציג לי את הבעיה הנ"לאז מה אפשר לעשות?להוריד אולי את הדרייבר הכי חדיש של הלוח אם זה יעזור?יש לי לוח אם של אביט אולטרה - kn8
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים תוריד את התוכנה DRIVER CLEANER,יש אותו כאן באתר. אז תמחוק את הדרייברים שבאו אם הכרטיס דרך הלוח בקרה. תעשה ריסטארט ותעלה את הווינדוס במצב בטוח ואז תמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך דרך התוכנה תעשה ריסטארט. תוריד את הדרייברים החדשים ביותר ותתקין! אני לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר לא עדיף אולי להוריד את הדרייבר של הלוח בקרה?ולנסות לעדכן במקום לעשות את כל זה?אמרו לי גם שאני צריך להוריד מהאתר של אנוידיה את הדרייבר ללוח בקרה זה נכון?יש לי מעבד 64 ביט 3200ולוח אולטרה של אביט kn8איזה דרייבר אני צריך להוריד בשביל זה?
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים צריך גם דרייברים לצ'פיסט שהוא NF4הדרייבר שאתה צריך להוריד זה http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר תודה אחי..וזה יספיק למערכת?ההורדה של הדרייבר של האנפורס 4וההורדה הכי חדישה של אנוידיה לכרטיס מסך שלי?וכמובן אחרי שהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הדיסקים עם המחשבאו שאני צריך להתקין עוד משהו.?ושאני יתקין את הדרייבר הכי חדיש של אנוידדיהלפני זה למחוק את מה שיש לי ? או להתקין על? הכוונה לכרטיס מסך..?
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים כן... אפשר גם לעדכן ביוס אבל עזוב לא צריך. בעזרת התוכנה DRIVER CLEANER תמחוק את הדרייברים שהיו כולל של הצ'יפסט והכרטיס מסך ואז תתקין מחדשאת הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך והצ'יפסט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.