פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אני זוכר כשהיתי קטן ושיחקתי QUAKE 2 בקטע הזה של האסיסרים המדממים שהיה אפשר לפוצץ אתם.. זה די הגעיל אותי ובהחלט היה לי מאוד חבל על הבחורים האילה...
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אותי שום דבר בעולם לא ממש מגעיל אפילו שאני רואה פגר של חתוך שכל המעיים שלו בחוץ ורואים את כל הבפנוכו זה לא ממש מזיז לי אבל המשחק שהכי בוא נגיד "מגעיל" ממש הבחיל את החברים שלי הוא SOF2 פשוט הכל ריאליסטי בצורה מדהימה.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים אותי שום דבר בעולם לא ממש מגעיל אפילו שאני רואה פגר של חתוך שכל המעיים שלו בחוץ ורואים את כל הבפנוכו זה לא ממש מזיז לי.במשחקים עד היום די כלום לא הגעיל אותי (ד"א זה שלילה כפולה = חיובי = כן נגעל? או שזה מבהיר שאני לא נגעל?(
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים הכי הגעיל אותי זה המשחק OFP! המשחק הכי משעמם שראיתי! זה המשחק הכי טוב שיש! god damn it, למעט אולי CS האגדי אם כי אלו כמובן סגנונות שונים ביותר.
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים איך אפשר לשחק במנוע גרפי כל כך גרוע! ממש מגעיל! פיחסה! עם המקלדת והעכבר.
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים איך אפשר לשחק במנוע גרפי כל כך גרוע! ממש מגעיל! פיחסה! עם המקלדת והעכבר. :lol: בכל מקרה, אני לא מבין מה מגעיל בדם וקרביים נשפכים (בשיא הרצינות), בעיקר במשחקי מחשב
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים איך אפשר לשחק במנוע גרפי כל כך גרוע! ממש מגעיל! פיחסה! עם המקלדת והעכבר.מה הקשר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.