עבור לתוכן

צריך חוות דעת בקשר לכרטיס שאני הולך לרכוש

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

בקרוב אני הולך לרכוש כנראה את המחשב הזה:

mifrat3rv.jpg

קודם כל אשמח אם תתנו לי תגובות על המפרט ועל הכרטיס (x800 gto2) בפרט.

ודבר שני רציתי לדעת על כמה fps בערך ירוצו לי משחקים כבדים כמו doom3 call of duty2 ut וכו' והאם ירוצו חלק.

תודה לעונים,

groovy.

:hi:

פורסם

לדעתי אתה צריך 1G RAM כי לא לשדרג בעתיד הקרוב...(המאוד קרוב..)

ואם אתה לא מתכנן OC אז הלוח בסדר..(לדעתי עדיף איזה DFI אבל...)

וצורב בהשקעה של עוד 35 שקל אתה קונה את הNEC 4550..(שהוא יותר חדש וההבדל שהוא תומך בDVD-RAM לא בטוח שתשתמש בזה אבל שיהיה..)

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה צריך 1G RAM כי לא לשדרג בעתיד הקרוב...(המאוד קרוב..)

ואם אתה לא מתכנן OC אז הלוח בסדר..(לדעתי עדיף איזה DFI אבל...)

וצורב בהשקעה של עוד 35 שקל אתה קונה את הNEC 4550..(שהוא יותר חדש וההבדל שהוא תומך בDVD-RAM לא בטוח שתשתמש בזה אבל שיהיה..)

שים לב זה x2

רציתי לשאול אם הכרטיס יגיע למקסימום ביצועים עם מפרט שכזה?

פורסם

בטח, הוא יריץ לך כל משחק סבבה לגמרי, ואחרי שתעשה לו איזה OC לX850XT הוא יהיה סוס :xyxthumbs:

אבל את הלוח תחליף לאחד של ABIT- AN8 ULTRA ביותר זול

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך להחליף כלום או לעשות oc בזמן הקרוב

פשוט לא רוצה להתעסק עם זה יותר מידי

אמרו לי שהמעבד לא כ"כ טוב כדי להוציא את מירב הביצועים מהכרטיס ...בלי אוברקלוקינג ובלי כלום כמו שהמחשב עכשיו אמורה להיות לי בעיה להגיע לביצועים גבוהיים במשחקים כבדים וכו'?

תודה לעונים :xyxthumbs:

פורסם

לא ממש בטוח שהכרטיס הוא GT02 נראה לי שזה GTO רגיל

פורסם

לא ממש בטוח שהכרטיס הוא GT02 נראה לי שזה GTO רגיל

מזאתאומרת?............. רשום GTO2?!?!

פורסם

עם אתה לא מתכוון לעשות OC אז הרטיס הזה מיותר עדייף כבר GT של פווארכולר או GTO רגיל מקסימום שיש להם אותו ביצועים בלי OC ובמחיר של ה GTO@ אתה יכול לקנות את ה XFX 6800GS שהוא לוקח את ה X800GTO2 אז עם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז תחליף ל 6800GS :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל, המעבד הזה מעולה והוא יריץ לך כל משקח שתרצה. :yelclap:

שנית- אתה לא מתכוון לעשות OC? (למה לא, בעצם?) תחליף לGTO רגיל, או לחילופין (ועל זה אני ממליץ), תקטין את התכולה של הדיסק הקשיח. 200 GB זה יותר מדי- אתה תוכל להסתדר אפילו על 80 GB SATA II. ובכסף שנשאר תשקיע ב- GeForce 6800 GS התותח, שלוקח את ה- GTO בקלות.

דרך אגב, ההמלצה שלי היא גם להחליף את הלוח אם לגירסת ה- AN8

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני לא הולך לעשות oc זה בגלל שאני לא מבין בזה יותר מידי ואני לא רוצה להסתבך אח"כ

ואם תוכל לומר לי את המחיר של ה6600 gs אשמח, תודה.

פורסם

איך כרטיס שעולה 1300 שקל אתם אומרים שאפשר בOC להגיע איתו לX850XT ??

פורסם

בואו נעשה רגע סדר בדברים.

קודם כל אני לא מבין למה אף אחד פה לא אמר כלום אבל במקום הזכרון שבחרת ADATA (אשר לא רע לאוברקלוקינג)ורע מאוד במצב STOCK

תיקח את ה TWINMOS 512 CL2.5 וכמובן בזכרון לא מתקמצנים, תקח שתי יחידות!

דבר שני תרד מהכרטיס מסך שבחרת, ה 6800GS עושה לו בית ספר.

אבל אם אתה רוצה לחסוך בעלויות אתה יכול ללכת על ה6600GT GIGABYTE בעיקר אם אתה לא מרביץ כל היום 3D-SHOOTERS ברזולוציה מקסימאלית.

דבר שלישי מה רע בלוח של ASUS A8N-E שיותר זול ממנו ואחלה לוח אם, בעיקר אם אתה מפחד מאוברקלוקינג, יש לך שם תוכנה שעושה את העבודה בשבילך

8)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני כן מרביץ 3d shooters כל היום, זאת הבעיה

אני רוצה משהו חזק אבל במחיר סביר בסביבות 5000

אוברקלוקינג לא יכול לדפוק לי את כל המחשב?... (התאמצות יתר וכו')

פורסם

ה-6800GS עולה ב-KSP כ-1490 ש"ח.. מחיר דומה ל-GTO2.

אם אתה לא עושה אוברקלוק הוא עדיף, אם אתה מאמין שתעשה OC (וזה ממש לא מסובך) אז עדיף ה-GTO2.

לוח אם לא כדאי ללכת על ה-AN8 כמו שמישהו המליץ, לפי ביקורות של HardOCP הוא בעייתי עם פתרון ה-Heatpipe שלו, ה-KN8 לעומת זאת באחלה מחיר שם בשביל לוח Ultra.

במעבד גם אפשר לחסוך וללכת על ה-3000, הם העלו משום מה את המחיר של ה-3200 לאחרונה, כשהוא דווקא אמור לרדת לדעתי.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא מבין בoc יותר מידי

אם אני עושה oc אני לא צריך קירורים מיוחדים למעבד או משהו כדי לא להרוס את החומרה?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים