עבור לתוכן

איך אני מחליף משתמש במחשב?

Featured Replies

פורסם

היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה.

הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור.

יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר.

דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder

שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER".

ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר.

ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד.

השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"?

תודה מראש! =]

עריכה:

אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי.

אין לי מושג על משתמש ששמו "Center.CENTER" במחשב שלי.

שוב אני מדגיש אף אחד לא נגע במחשב שלי מלבדי.

מה שכן אני רוצה לציין זה שהתקנתי אינטרנט אקספלורר (בטא) לא ממזמן, הייתכן שזו הבעיה?

פורסם

that is usually what windows does when you install on a drive on which windows has already been installed.

what you are describing is very strange, is it possible that someone other than yourself had access to the computer ?

פורסם

that is usually what windows does when you install on a drive on which windows has already been installed.

what you are describing is very strange, is it possible that someone other than yourself had access to the computer ?

correction:

this append when the name of the user is allready in use by the previous os setup

ולפותח התרד משהוא התקין לך או תיקן את הwindows כאשר לא הסתקלת :smile1:

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי.

אין לי מושג על משתמש ששמו "Center.CENTER" במחשב שלי.

שוב אני מדגיש אף אחד לא נגע במחשב שלי מלבדי.

מה שכן אני רוצה לציין זה שהתקנתי אינטרנט אקספלורר (בטא) לא ממזמן, הייתכן שזו הבעיה?

פורסם

Pentium D - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים