עבור לתוכן

אנשים אני חדש פה אני צריך קצת עזרה אם אפשר..

Featured Replies

פורסם

תקשיבו שניה אנשים יש לי בעיה קטנה.. יש לי 512 מגה זיכרון במחשב וכל הזמן הוא עמוס למרות שאני עובד רק במסנג'ר אייסיקיו ואנטי ווירוס..

עכשיו ניראה לי שעולות לי תוכנות בלי שאני רואה והם עולות עם הפעלת המחשב ואני יודע שאפשר להוריד אותם דרך איזה פקודה בהפעלה בהתחל

אז אם אתם יכולים להביא לי את הפקודה הזאת או איזשהו משהו שיכול להמעיט את העומס במחשב.. אני יודה לכם מאוד..

בתודה מראש DJ OFRI

פורסם

תרשום MSCONFIG, ותוריד את כל התוכנות הלא חשובות מהאתחול. וגם אתה תמיד יכול לבדוק מהם כל התהליכים והתוכנות שרצות דרך מנהל המשימות

פורסם

הפקודה נקראת MSCOMFIG

יפתח לך חלון , לך ל SEVICE

ושם אתה רואה מה עובד ומה לא

פורסם

תקשיבו שניה אנשים יש לי בעיה קטנה.. יש לי 512 מגה זיכרון במחשב וכל הזמן הוא עמוס למרות שאני עובד רק במסנג'ר אייסיקיו ואנטי ווירוס..

עכשיו ניראה לי שעולות לי תוכנות בלי שאני רואה והם עולות עם הפעלת המחשב ואני יודע שאפשר להוריד אותם דרך איזה פקודה בהפעלה בהתחל

אז אם אתם יכולים להביא לי את הפקודה הזאת או איזשהו משהו שיכול להמעיט את העומס במחשב.. אני יודה לכם מאוד..

בתודה מראש DJ OFRI

תעשה סריקה נגד רגלות אדאוור SPYBOT תמצא את כל התוכנות הללו בסטיק של הפורום...

פורסם

יש לך רוגלות וכל מיני דברים מגעילים כאלה תוריד תוכנות ותעשה סריקה

פורסם
  • מחבר

ואללה תודה אנשים עזרתם לי מאוד מאוד יש לי את התוכנה נגד כל התוכנות ריגול..אבל תודה....

פורסם

ואללה תודה אנשים עזרתם לי מאוד מאוד יש לי את התוכנה נגד כל התוכנות ריגול..אבל תודה....

טוב אז עשית לפחות סריקה?

המחשב פועל שוב נורמלי?

אגב רצוי לעשות סריקה לפחות פעם בשבוע-שבועים

אני עושה פעם בשבועים בערך..

פורסם
  • מחבר

אנשים אם אתם יכולים לעזור לי עוד קצת אפשר לקבוע מה יפעל ראשון ומה הלאה בתוכנות שעולותך במחשב?

אני לא זוכר איך עושים את זה.... ומה שנתתם לי הפקודה לועובדת :s05: מצטער אבל תודה..

פורסם

אנשים אם אתם יכולים לעזור לי עוד קצת אפשר לקבוע מה יפעל ראשון ומה הלאה בתוכנות שעולותך במחשב?

אני לא זוכר איך עושים את זה.... ומה שנתתם לי הפקודה לועובדת :s05: מצטער אבל תודה..

בבוודא..

בתוך ה RU, תריך את הMSCONFIG וכל מה שאתה לא רוצה שיעלה עם המחשב ומעמיס עליך אתה יכול לפושט להוריד מימנו את הV למשל ICQ,MSN MESSENGAR,SKYPE,AOL אצלי פעם כל התוכנות הללו עלו עם המחשב הוא בקושי עלה לי אז ביטלתי את כולם ואז אני מעלה אותם אחד אחד אחרי שהמחשב טוען את המערכת ההפעלה (אפילו שלא רצוי להריץ עד כדי כך הרבה תוכנות בו זמנית במחשב ממוצע)

עשית כבר סריקה של רוגלות בשבוע האחרון?

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנתי מה זה הRU?? ואיפה אני צריך לרשום את הפקודה כי אני רושם אותה ב התחל הפעלה ואז אני רושם את הפקודה וזה רושם לי שזה לא עובד...

אהה ובקשר לתוכנות ריגול ישלי SPYWARE NUKER אמרו לי תוכנה טוב .. ואני מפעיל אותה מידיי פעם ... אני לא מעלה את המסנג'ר והאייסי עם הפעלת המחשב אני נותן לו לעלות לבד ואז אני מדליק אותם רק האנטי ווירוס עולה לי בהתחלה...

בכל מיקרה אנשיםפ אם תוכלו לעזור לי איך להגיע לSEVICE כדילהוריד את התוכנות הלא רצוית בהפעלת המחשב.. אז אני אשמח תודה שוב אנשים אתם עוזרים לי הרבה... :hi:

פורסם

הפקודה להכנס לMSNCONFIG?

אם כך כבר אמרתי תכנס לRUN שהוא נימצא בSTART ופשוט תירשום MSCONFIG..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אנשים תודה הצלחתי להעלות את זה אבל עכשיו אני לא בטוח מה אני צריך לסמן כדיש לא יעלה לי עם הפעלת המחשב..אם אפשר עזרה... אני יודע שזה בקשה קצת יותר מידיי מוגזמת אבלך רק אם תוכלי אני ישמח תודה רבה..

פורסם

אוקיי אנשים תודה הצלחתי להעלות את זה אבל עכשיו אני לא בטוח מה אני צריך לסמן כדיש לא יעלה לי עם הפעלת המחשב..אם אפשר עזרה... אני יודע שזה בקשה קצת יותר מידיי מוגזמת אבלך רק אם תוכלי אני ישמח תודה רבה..

זאת ממש לא בקש מוגזמת ואני אשמח לעזור לך..

מה שכן אני אצרך שתעתיק לכאן את כל התהליכים שאתה רואה ולא מכירים למשל אם אתה רואה משהו כזה ADDH1...

אם שם לא ברור אז תעתיק אותו ואם אתה רואה משהו שאתה מכיר למשל ICQ,MSN,SKYPE וכדומה אז אין צורך ממשי להעתיק יש לציין

שקודם כל ניבדוק את ה STARTUP ורק אחר מכן ניגש ל SERIVERS...

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אבל ניראהלי זה יהיה פרך פה אז אם יש לך אייסי או מסנגר או משהו תגיד לי נדבר שם.. שלא יהיה פה תיסבוכת בטעות..

פורסם

סבבה אחי אבל ניראהלי זה יהיה פרך פה אז אם יש לך אייסי או מסנגר או משהו תגיד לי נדבר שם.. שלא יהיה פה תיסבוכת בטעות..

אוקיי הינה מספר ה ICQ שלי 40057425

אני אשמח לעזור לך מאוחר יותר אבל אני פשוט חייב לישון :sleep: :sleep:

נ.ב בהצלחה, לל"ט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים