עבור לתוכן

בעיה בFF משהו כמו רכיבי ריגול או משהו של GOOGLE

Featured Replies

פורסם

שלום.

בימים האחורנים כל דף שאני פותח ב FF אני רואה שהוא רושם לי בתחתית הדפדפים OPENNING GOOGLE-S משהו ואז TRASNFRING DATE משהו כזה זה די מהיר אבל זה מאט אותי לוקח לי לעבר בין דף לדף כמעט 6 שניות שלפני היה לוקח לי בסביבות ה 3-4 זה ממש מעיק ומעצבן איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהוא ירשום לי את כל הדברים האילו ושאני אוכל לגלוש בין אתר לאתר באופן יותר מהיר?

תודה מראש לעזורים.

פורסם

אולי נסה לבטל PREFETCH ב ABOUT:CONFIG ?

פורסם
  • מחבר

אולי נסה לבטל PREFETCH ב ABOUT:CONFIG ?

אני ממש לא מבין בזה..

איך אני עושה את זה?

פורסם

אתה רושם בכתובת למעלה about:config

ואז ב FILTER אתה רושם prefetch

ואז אתה לוחץ על זה פעמיים כדי שה value יהפוך ל false

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי את זה זה הפך ל FALSE אני אנסה לגלוש קצת נראה אם הבעיה נפתרה..

זה הרבה יותר מהיר לוקח לי עכשיו איזה 2-3 שניות לעבר מדף לדף באתר אבל עדיין הוא רושם לי לאיזה חצי שניה כל פעם GOOGLE משהו..

פורסם

זה בכל אתר ? מותקן לך איזה GOOGLE TOOLBAR או משהו ?

פורסם
  • מחבר

זה בכל אתר ? מותקן לך איזה GOOGLE TOOLBAR או משהו ?

כן אני רואה שלמעלה בדפדפן יש לי סמך כזה של חיפוש וG כמו של GOOGLE כנראה אחי או מישהו התקין לי את זה..

אני ממש לא משתמש בזה אם אני אפתר מזה זה הגלישה תהינה יותר מהירה ?

פורסם

הדבר הזה למעלה בצד ימין זה החיפוש הרגיל של FIREFOX, הוא לא קשור ל GOOGLE TOOLBAR:

http://toolbar.google.com/firefox/index.html

ונ.ב. הדבר הזה של גוגל זה פה באתר או גם באתרים אחרים (כשהאתר הזה לא פתוח)?

פורסם
  • מחבר

הדבר הזה למעלה בצד ימין זה החיפוש הרגיל של FIREFOX, הוא לא קשור ל GOOGLE TOOLBAR:

http://toolbar.google.com/firefox/index.html

ונ.ב. הדבר הזה של גוגל זה פה באתר או גם באתרים אחרים (כשהאתר הזה לא פתוח)?

אוקיי אז את הGOOGLE TOOLBAR עצמו אין לי על הדפדפן אני לא רואה אותו כאן או באתרים אחרים..

יש לי את ה G שנראת כמו Google Suggest

כאשר אני לוחץ עליה אני רואה מלא מנועי חיפוש שאני לא משתמש בהם למשל Ebay,YAHOO,GOOGLE,AMEZON ועוד הרבה..

אני יכול להפתר מחלק מהם ?

פורסם

כן, אבל למה ? זה לא עושה אף בעיה ולא לוקח משאבים (זה לא מקור הבעיה), ושים לב שלא ענית לי לשאלה.

פורסם
  • מחבר

ושים לב שלא ענית לי לשאלה.- סליחה לא שמתי לב

זאת השאלה "ונ.ב. הדבר הזה של גוגל זה פה באתר או גם באתרים אחרים (כשהאתר הזה לא פתוח)?" קצת לא ברור בכול אופן הדבר הזה שהוא מראה לי GOOGLE משהו כל דף שאני עובר לאיזה שניה זה גם באתרים אחרים למה?

פורסם

לא יודע, נשמע לי מוזר.. (אני מקווה שבדקת כשאתה לא בטעות נמצא בTAB/WINDOW אחר באתר). בכל מקרה, תבדוק אולי יש איזה EXTENTION שעושה את זה...

אתה גם יכול לנסות להשתמש בתוכנת אופטימזציה ל FIREFOX (יש לינק לכאלו בדיון בסטיקי נראה לי).

וגם אמרת שזה קרה פתאום, מה עשית לפני כן שאולי גרם לזה?

פורסם
  • מחבר

אמרתי שזה קרא פיתאום בגלל שלא התקנתי משהו חשוד או נכנסתי לכול מיני אתרים מפוקפקים וכדומה..

באופן כללי המחשב הזה לא מותקן בו כמעט כלום ולכן נראה לי מוזר שפיתאום יהיה לי את הדבר הזה..

במיוחד שלא סביר שהתקנתי את ה TALK BAR של GOOGLE שזה מה שחשבתי שיש לי בהתחלה..

בכול אופן אני מעדיף לעזוב את זה כך וללכת לישון :sleep:

תודה על העזרה לל"ט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים