פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO,אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו.תודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים עכשיו שהסתכלתי על ZOOM לא נראה לי, בכל מקרה, אין טעם לשאול בחנות, זה לרוב איזה קבל PROPRITERY של היצרן הספציפי, שאל את היבואן או משהו... (שוב, לדעתי)
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO,אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו.תודה מראש.בדיוק היום קניתי לי מה שאתה צריך ;Dאתה צריך מתאם שיהיה לו יציאת S-VIDEO (שיכנס למחשב) וומצד שני שיהיה לו כניסת RCA ואז ליקנות כבל בודד עם שני יציאות של RCA או, ליקנות כבל שמצד אחד יש לו יציאה לRCA ומצד השני שלו יש יציאה לS-VIDEOכזה מתאםhttp://www.pcagain.biz/productimages/thumbs/SVideoToRCACAble.jpgולשאלה שלך, כן הראש של השחור זה S-VIDEO
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים זה לא VIVO תסתכל בחיבור בכרטיס מסך יש לך שם 7 פינים ומלבן או 9 פינים? צר לי, אבל זה כן. ככל הידוע לי זה חיבור סטנדרטי לכרטיסים שיש להם VIVO ומבוססים על צ'יפ של NVIDIA. המפצל עצמו יכול לבוא בכל מני צורות, אבל החיבור סטנדרטי.
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים אם צר לך תרחיבבכל מקרה מה שהוא הראה בתמונה זה כבל שמעביר מהחיבור המוזר הזה ל-S-Video + RCAאין פה שום קשר ל-VIVOבמתאם שאתה הראת יש 4 חיבורים, בשלו רק 2חוץ מזה יש לי כזה כרטיס עם כזה מתאם פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.