פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר!טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים כדאי שתקרא במה הייצוא תומך. מן הסתם חומרים של מנטל ריי לא יופיעו ב- scanline renderer.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אז אין לי אפשרות לרנדר את זה לסביבה אקטיבית?ולמה גם שרינדרתי את זה ככה זה יצא שגם הדברים שהוא רינדר טוב ניראו כ"כ גרוע?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים המשפט "לרנדר לסביבה אקטיבית" לא מסתדר. מה בדיוק אתה מנסה לייצא, לאן ואיך?התוצר של render זה תמונה או סרט.שאתה אומר לייצא ממקס, בדר"כ אתה מדבר לייצא אובייקטים עם או בלי אנימציה, ולפעמים גם חלק מהבקרים (אני לא בטוח, אבל נדמה לי שבקרים של reactor דווקא אפשר לייצא לפלאש.
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר אני רוצה לרנדר סביבה כמו שהSHOCKWAVE מציע לי כאילו שאני עושה את כול הסביבה והמשתמש יכול סתם להסתובב בה להתקרב ולהסתכל על כול זוית שהוא רוצה....
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אין לי מושג ב- shockwave, אבל ברור לי שלא כל מה שהמקס יודע לרנדר אפשר להעביר ל- shockwave.תנסה להישאר עם standard material עם טקסטורות שהן bitmaps.
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר אז עזוב את הSHOCKWAVE יש דרך אחרת שאני יכול להוציא בא את מה שאני רוצה? ולא רק תמונה....
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מחבר כבר אמרתי מה אני רוצה אני רוצה לייצא סביבה שהמשתמש יכול להסתובב בה כאילו קדימה אחורה להתקרב להתרחק צדדים וכ"ו.....
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים במילים אחרות - משחק, ובשביל אתה צריך - 3d engine , וידע בתחום.טוב, זה פשוט לא נכון - כמו שאמרתי קודם - אפשר לייצא ל- VRML, כולל אנימציה ואינטראקציות ישר מתוך המקס.אפשר כנראה גם לייצא ל- shockwave, באופן דומה, אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות עם זה.אפשר גם לייצא לפורמט X (של DirectX), כולל אנימציה ואפקטים, ואז לכתוב תוכנית שטוענת את הקובץ ונותנת להסתובב ב"סביבה" שיצרת. זה לבד לא סיפור גדול, אבל אם אתה רוצה להכניס אינטראקציות זה נעשה יותר מסובך.
פורסם 2005 בנובמבר 2620 שנים מה שאני עשיתי היה בעיקר טריגרים לאנימציות, למשל שקליק על דלת יגרום לה להיפתח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.