עבור לתוכן

ייצוא ממקס (בעיה חדשה...)

Featured Replies

פורסם

טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר!

טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\

פורסם

כדאי שתקרא במה הייצוא תומך. מן הסתם חומרים של מנטל ריי לא יופיעו ב- scanline renderer.

פורסם
  • מחבר

אז אין לי אפשרות לרנדר את זה לסביבה אקטיבית?

ולמה גם שרינדרתי את זה ככה זה יצא שגם הדברים שהוא רינדר טוב ניראו כ"כ גרוע?

פורסם

המשפט "לרנדר לסביבה אקטיבית" לא מסתדר. מה בדיוק אתה מנסה לייצא, לאן ואיך?

התוצר של render זה תמונה או סרט.

שאתה אומר לייצא ממקס, בדר"כ אתה מדבר לייצא אובייקטים עם או בלי אנימציה, ולפעמים גם חלק מהבקרים (אני לא בטוח, אבל נדמה לי שבקרים של reactor דווקא אפשר לייצא לפלאש.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לרנדר סביבה כמו שה

SHOCKWAVE מציע לי כאילו שאני עושה את כול הסביבה והמשתמש יכול סתם להסתובב בה להתקרב ולהסתכל על כול זוית שהוא רוצה....

פורסם

אין לי מושג ב- shockwave, אבל ברור לי שלא כל מה שהמקס יודע לרנדר אפשר להעביר ל- shockwave.

תנסה להישאר עם standard material עם טקסטורות שהן bitmaps.

פורסם
  • מחבר

אז עזוב את הSHOCKWAVE יש דרך אחרת שאני יכול להוציא בא את מה שאני רוצה? ולא רק תמונה....

פורסם

בא לך לפרט מה אתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי מה אני רוצה

אני רוצה לייצא סביבה שהמשתמש יכול להסתובב בה כאילו קדימה אחורה להתקרב להתרחק צדדים וכ"ו.....

פורסם

במילים אחרות - משחק, ובשביל אתה צריך - 3d engine , וידע בתחום.

פורסם
  • מחבר

כול סביבה שאפשר להסתובב בה דורשת קוד?

פורסם

במילים אחרות - משחק, ובשביל אתה צריך - 3d engine , וידע בתחום.

טוב, זה פשוט לא נכון -

כמו שאמרתי קודם - אפשר לייצא ל- VRML, כולל אנימציה ואינטראקציות ישר מתוך המקס.

אפשר כנראה גם לייצא ל- shockwave, באופן דומה, אבל אני לא יודע מה אפשר לעשות עם זה.

אפשר גם לייצא לפורמט X (של DirectX), כולל אנימציה ואפקטים, ואז לכתוב תוכנית שטוענת את הקובץ ונותנת להסתובב ב"סביבה" שיצרת. זה לבד לא סיפור גדול, אבל אם אתה רוצה להכניס אינטראקציות זה נעשה יותר מסובך.

פורסם
  • מחבר

תגדיר אינטראקציות....

פורסם

מה שאני עשיתי היה בעיקר טריגרים לאנימציות, למשל שקליק על דלת יגרום לה להיפתח.

פורסם
  • מחבר

באיזה שפה כותבים קוד כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים