פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים שלום, ביום שישי בערב קיבלתי סוף סוף את ה-A520 המדהימה + 512 SD של קינגסטון, אתמול ביצעתי ניסיונות צילום ראשונים בשליטה ידנית,הנה תמונה של אולר,עם שימוש בפוקוס ידני. חוץ מהקטנה מ-4 מגה-פיקסל ל-600*800,והוספה של מסגרת וזכויות יוצרים התמונה לא עברה שום עריכה. רק לשם המחשת הגודל של החלק המצולם באולר,העוביו קטן מעובי אגודל סטנדרטי. נתונים : 1/40 F/2.6 ISO 50 אתם מוזמנים לשרשר הערות בונות
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים הערות בקשר לשימוש במצלמה אני האחרון שיכול לתת לך כרגע, אבל התמונה ממש יפה (:
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים אתה יכול יותר מזה.. עם המצלמה הקטנה האוטומטית שלי עשיתי תמונות תקריב קרובות ומדויקות יותר
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים מחבר הנה אחת במיוחד בשבילך, זהו מודל של טייס מדגם של מטוס F-16 בגודל 1:48 (=קטן מאוד),אורך האובייקט בערך כס"מ וחצי,מאקרו ממרחק 3+ ס"מ,בנוסך מצורפת תמונה המשווה לגודל האובייקט הקודם. נתונים-תמונה ראשונה: 1/5 F/2.6 ISO 50 תודה לכולם על התגובות בנתיים
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים המצלמה שלך מסוגלת לבצע מאקרו רק מ-5 ס"מ, לכן הנך רואה שהרבה אזורים בתמונה אינם בפוקוס.
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים שדה המיקוד שלך בתמונות יותר מדי צר, למשל הראש של הטייס בפוקוס אבל הרגליים שהן רק עןד חצי סמטימטר קרובות יותר לעדשה, כבר יצאו מפוקוס לגמרי , אני לא יודע אם יש לך ידני או חצי אוטומט, אם כן תעביר לעדיפות שליטה על צמצם, ואז תקטין את הצמצם למינימום , וודא שיש לך תאורה חזקה ומפוזרת מסביב, ונסה לצלם שוב בעזרת חצובה.
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים צר לי להגיד לך, אבל התמונות לא משהוא בכלל, גם מבחינת הצילום וגם מבחינת התוכן!
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר אם כל כך צר לך ואתה לא אוהב את התמונות אתה לא חייב להגיב,המצלמה אצלי רק כמה ימים ואני רק התחלתי ללמוד אותה כך שאל תצפה לביצועים ואיכויות של צלם מקצועי על מצלמת DSLR מקצועית ....
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים ^^ אתה צודק בהחלט אני שקלתי לא להגיב, אבל לבסוף החלטתי שכן להביע דיעה. אולי כי לא אהבתי את התמונות.
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים וכמובן לא להסתיר את האור כמו בתמונה עם הטייס צודק איך אני לא שמתי לב לכך מתכלחילה הוא הסתיר את האור בפינה השמאלית תחתונה. אגב, בגלל זה אני אוהב לעשות מאקרו במקסימום זום שלי (140 מ"מ).
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים אם כל כך צר לך ואתה לא אוהב את התמונות אתה לא חייב להגיב,המצלמה אצלי רק כמה ימים ואני רק התחלתי ללמוד אותה כך שאל תצפה לביצועים ואיכויות של צלם מקצועי על מצלמת DSLR מקצועית ....שמע הוא בסה"כ נתן ביקורת-פשוט תנסה יותר ותחקח את ההערות לפעם הבאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.