עבור לתוכן

"כלי משחית" - מאקרו

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביום שישי בערב קיבלתי סוף סוף את ה-A520 המדהימה + 512 SD של קינגסטון,

אתמול ביצעתי ניסיונות צילום ראשונים בשליטה ידנית,הנה תמונה של אולר,עם שימוש בפוקוס ידני.

חוץ מהקטנה מ-4 מגה-פיקסל ל-600*800,והוספה של מסגרת וזכויות יוצרים התמונה לא עברה שום עריכה.

רק לשם המחשת הגודל של החלק המצולם באולר,העוביו קטן מעובי אגודל סטנדרטי.

נתונים :

1/40

F/2.6

ISO 50

img0043s5eh.jpg

אתם מוזמנים לשרשר הערות בונות

פורסם

1/40 נשמע לי מעט מדיי היית צריך קצת יותר ארוך, לדעתי 1/20.

פורסם

הערות בקשר לשימוש במצלמה אני האחרון שיכול לתת לך כרגע, אבל התמונה ממש יפה (:

פורסם

רק הפוקוס טיפטיפה לא במקום

פורסם

אתה יכול יותר מזה.. עם המצלמה הקטנה האוטומטית שלי עשיתי תמונות תקריב קרובות ומדויקות יותר

פורסם
  • מחבר

הנה אחת במיוחד בשבילך,

זהו מודל של טייס מדגם של מטוס F-16 בגודל 1:48 (=קטן מאוד),אורך האובייקט בערך כס"מ וחצי,מאקרו ממרחק 3+ ס"מ,בנוסך מצורפת תמונה המשווה לגודל האובייקט הקודם.

נתונים-תמונה ראשונה:

1/5

F/2.6

ISO 50

IMG_0173_EIDs.jpg

IMG_0182_S.jpg

תודה לכולם על התגובות בנתיים

פורסם

המצלמה שלך מסוגלת לבצע מאקרו רק מ-5 ס"מ, לכן הנך רואה שהרבה אזורים בתמונה אינם בפוקוס.

פורסם

שדה המיקוד שלך בתמונות יותר מדי צר, למשל הראש של הטייס בפוקוס אבל הרגליים שהן רק עןד חצי סמטימטר קרובות יותר לעדשה, כבר יצאו מפוקוס לגמרי , אני לא יודע אם יש לך ידני או חצי אוטומט, אם כן תעביר לעדיפות שליטה על צמצם, ואז תקטין את הצמצם למינימום , וודא שיש לך תאורה חזקה ומפוזרת מסביב, ונסה לצלם שוב בעזרת חצובה.

פורסם

לא שמתי לב אבל תעלה את ה-ISO ל-100 יתן לך עוד סטופ מאוד חיוני.

פורסם

וכמובן לא להסתיר את האור כמו בתמונה עם הטייס :xyxthumbs:

פורסם

צר לי להגיד לך, אבל התמונות לא משהוא בכלל, גם מבחינת הצילום וגם מבחינת התוכן! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אם כל כך צר לך ואתה לא אוהב את התמונות אתה לא חייב להגיב,המצלמה אצלי רק כמה ימים ואני רק התחלתי ללמוד אותה כך שאל תצפה לביצועים ואיכויות של צלם מקצועי על מצלמת DSLR מקצועית ....

פורסם

^^ אתה צודק בהחלט אני שקלתי לא להגיב, אבל לבסוף החלטתי שכן להביע דיעה. אולי כי לא אהבתי את התמונות.

פורסם

וכמובן לא להסתיר את האור כמו בתמונה עם הטייס :xyxthumbs:

צודק איך אני לא שמתי לב לכך מתכלחילה הוא הסתיר את האור בפינה השמאלית תחתונה.

אגב, בגלל זה אני אוהב לעשות מאקרו במקסימום זום שלי (140 מ"מ).

פורסם

אם כל כך צר לך ואתה לא אוהב את התמונות אתה לא חייב להגיב,המצלמה אצלי רק כמה ימים ואני רק התחלתי ללמוד אותה כך שאל תצפה לביצועים ואיכויות של צלם מקצועי על מצלמת DSLR מקצועית ....

שמע הוא בסה"כ נתן ביקורת-פשוט תנסה יותר ותחקח את ההערות לפעם הבאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים