פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים היי,אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו.השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod).תודה תודה על כל עזרה!
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים יש, זה מתחבר למצת של הרכב , שלי עלה 90שקל והוא דיי נחמד (יש לו 4 תחנות), כמובן שיש טובים יותר.
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מישהו יכול להסביר לי מה המשדר רדיו הזה עושה?מה עם זה אפשר לשמוע מוזיקה ברמוקלים של האוטו דרך הנגן?
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים יש את זה שהוא מותאם בדיוק לX5 ובו ישמעו הכי טוב.אני לא יודע אם יש אותו בארץ.http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=138
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מישהו יכול להסביר לי מה המשדר רדיו הזה עושה?מה עם זה אפשר לשמוע מוזיקה ברמוקלים של האוטו דרך הנגן?זה לוקח את האות שאמור להגיע לאזניות ושולח אותו בתדר רדיו למקלט, ואז אתה מכוון ברדיו את התדר שקבעת מראש, ושומע עם המערכת של האוטו שירים דרך הנגן.האיכות היא איכות FM.
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר יש, זה מתחבר למצת של הרכב , שלי עלה 90שקל והוא דיי נחמד (יש לו 4 תחנות), כמובן שיש טובים יותר. אחלה. אז איפה קנית אותו? איזו חברה? תן לי משהו לעבוד איתו
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים מחבר אוקי מצאתי.למי שגם מחפש: יש בזאפ תחת חשמל ואלקטרוניקה->אביזרים לנגני MP3תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.