עבור לתוכן

תוכנות ציור...

Featured Replies

פורסם

היייייייייי כולם

אני חושב לקנות לוח גראפי למחשב כדי שיהיה קצת יותר כיף ונוח לעבוד עם הפוטושופ

עכשיו השאלה אם אם יש יש פה מישו שעובד הרבה עם לוח ופוטושופ איך זה הולך יש לכם מדריכים משו כדי להתחיל? או אם יש תוכנות אחרות טובות שנוח לצייר איתן?....

פורסם

לצייר על דף רגיל ולסרוק לא טוב?

פורסם

ישנן שתי גרסאות ללוחות הללו.

גרסה אחת (היא הזולה יותר) פועלת בערך כמו משטח מגע, רק עם עט. העבודה עם פוטושופ בשיה הזו היא די straight forward , בוחרים סוג מברשת ומציירים עם הפאנל מגע. וכדי להפעיל אותו לא צריך לא מדריכים ולא שום הסבר מיוחד.

סוג הלוחות השני (והיקר יותר), כולל  זכרון על גבי הלוח (או העט עצמו במקרים של לוג'יטק) , הלוח מאפשר לצייר כרגיל על דף נייר המונח על הלוח. ולאחר מכן להוריד את התמונה המוגמרת כקובץ רסטרי או ווקטורי לזכרון המחשב.

אני אישית אמליץ על סוג הראשון, שוב מכיוון שהרבה יותר פשוט להגיע איתו לתוצאות

בנוגע לתוכנות ציור - בעוד הפוטושופ פחות מיועדת לציור ויותר למניפולציות גרפיות. כל תוכנות הציור שמכבדות את עצמן הן ווקטוריות ולא רסטריות.

המומלצות שלי הן ה אילוסטרטור של אדובי (המשתמשת בממשק הדומה לפוטושופ, כך שלמי שמכיר את פוטושופ המעבר יהיה פשוט), והתוכנה השניה היא פריהנד הנחשבת דווקא למקצועית מבין השתיים אם כי אני פחות אוהב אותה.

פורסם

יש לי כבר 5 שנים בערך לוח intous של Wacom. לא זול במיוחד (עלה לי אז בחו"ל 300 דולר) אבל מאוד נוח.

אז הוא בא עם Painter SE, שמדמה תכנות של צבעים (שמן/מים/פחם...) אמיתיים, אבל לא היתה יותר מדי נוחה.

הגרסאות האחרונות של Photoshop דווקא יותר נוחות, כי אתה יכול לסדר לעצמך את הפלטת מברשות שנוחה לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות

לוח עם זיכרון אני לא צריך אין לי יותר מידי מה לעשות איתו ואני גם אוהב את הממשק של אדובי ואני מכיר אותו ועכשיו אני עוד עובד ולומד את המקס אז אין לי כוח ללמוד עוד תוכנה בנוסף למקס לפוטושופ (שאני יודע כבר) וללימודים שלוקחים לי כוח דקה פנויה מהחיים

לוח ב300% דולר אני לא יקנה דיברתי עם אבא על משו באזור ה200 250 שקל לא יותר בסך הכול אני לא הולך באמת כול הזמן לעבוד רק עם הלוח הזה ואני לא ממש חייב אותו אז....

פורסם

המלצה-

לוח גראפי רק אבל רק של WACOM

תוכנה מספר 1 לציור היא painter

פוטושופ מעולה והכל אבל היא לא לציור ממש אלא לעיבוד תמונות(למרות שאפשר לצייר בה)

אבל ב painter תוכל לבחור סוגי מברשת+סוג צבע+סמיכות+כמות+מריחה+סוג משטח ועוד ועוד ועוד

היא לא הכי ידידותית למשתמש אבל איפה שהוא היא מזכירה את הפוטושופ לכן הממשק יהיה לך מוכר

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים