עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

9800XT - רלוונטיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית.

השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום?

בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

פורסם

שלום לכולם

משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית.

השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום?

בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

ה6600GT יותר חזק מה9800XT והפער גדל במשחקים חדשים.

אבל אם החלטת למה פתחת אשכול? בכמה אתה קונה אותו? דרך אגב תזהר מגרסאות מסורסות של הכרטיס עם 128BIT.

פורסם
  • מחבר

החלטתי וקיבלתי את הכרטיס אך לא שילמתי תמורתו. עשיתי טרייד וביקשתי את הכרטיס הזה, לא נראה לי שהיו אופציות טובות יותר בכל מקרה ואם היה 6600 GT אני עדיין לא בטוח שהייתי לוקח אותו גם בגלל הסיבה שהזכרתי מקודם וגם כי 9800 היה "כרטיס החלומות שלי" למרות שעכשיו הוא ישן, בשבילי הוא מעל ומעבר.

בכל מקרה פתחתי את הדיון לקבל התרשמויות עקב נסיוני המועט יחסית במשחקים, אני צריך לראות שהצד השני מרוצה ממה שהוא קיבל ממני ואז ה 9800 יהיה שלי באופן סופי.

פורסם

9800XT ואחיו הקטן 9800 P היו הכרטיסים שחיסלו את סדרת ה5900 של NV יש לך כרטיס מצויין אל תדאג

פורסם

אם אתה מרכיב אותו על המערכת שבחתימה שלך, אז הוא ישתלב בה יפה מאד.

כרטיס חזק יותר יוגבל ע"י המעבד.

אני מאד מרוצה מה-9800XT שלי :)

פורסם

הרדאון 9800 פרו ו ה XT הם כרטיסים מעולים,אפילו היום במישחקים הכי כבדים אני מצליח ליסחוב איתו ממש יפה! :xyxthumbs:

פורסם

כן אני סוחב NFSMW על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים וזה עובד ב30-40 FPS בממוצע שזה המון ודוגרי גם לא מרגיש הבדל בינו לבין 6600GT\X800XL\X800GTO במשחק הספיציפי הזה...

הכרטיס הוא לא מה שיגביל אותך, המעבד יותר.. תעשה לו אוברקלוק(למעבד)

ד"א : הכרטיס שלי עובד יום יום על 450/392 אז זה לא הכי רלוונטי כי זה יוצא כבר יותר חזק מ6600GT אבל עדיין גם בלי אוברקלוק הכרטיס סוחב כמו גדול...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב כמו שאתם רואים בחתימה כבר יש לי את הכרטיס והוא פשוט חזק! לא בדקתי בהרבה משחקים אבל מאוד התרשמתי ממנו לטובה:

1) ראיתי שבקונטרול פאנל התווספה אופציה WMV ACCELERATION - מה המשמעות של זה?

2) איך הכרטיס מבחינת הכח והביצועים שלו לעומת רדאון X700XT או רדאון X1300 PRO / X1600XT/PRO ?

3) האם הכרטיס באמת מנצל את ה 256 מגה שלו או שגם הוא היה יכול להסתפק ב 128 מגה והשאר זה סתם בשביל הרושם?

4) אם אני אתקין CCC האם זה ישפר לי משהו בביצועים? כי אחרי שהתקנתי הסרתי אותו ישר כי הוא מכביד לי על המערכת.

פורסם

הכרטיס מריץ כל משחק היום על הגדרות HIGH ,אבל עם הזמן הוא "ימות" יותר מהר מ66GT בגלל שזאתי טכנולוגיה ישנה יותר. ודור קודם,

פורסם

CCC לא מוסיף ביצועים, כל מה שאתה מקבל ממנו זה תפריטים כבדים.

256 מגה עוזרים ברמה של הכרטיס הזה. בזכותם הוא עובר את ה6600GT בכמה בנצ'ים.

האצת WMV זה שימוש בכרטיס המסך לחישובי וידאו (בסרטים).

הטכנולוגיה שלו לא ממש ישנה והוא לא "ימות" הרבה לפני ה6600GT. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.