עבור לתוכן

חדש פה-כמה תמונות..

Featured Replies

פורסם

אני לא כ"כ אוהב צילום אבל אני חייב לותר שממש הדהמת אותי ! אחלה תמונות כל הכבוד..

אגב, מה זה הצהוב הזה באמצע העין שמכסה רק חלק מהקשתית?- אתה לא רוצה לדעת >:D

סתם ::)

פורסם
  • מחבר

בקשר לעין-אין לי מושג מזה קשתית, אבל אני מניח שזה החלק של הצבע בעין.. זה פשוט הצבע של העין שלי

משהו מוזר שבערך חצי מהאנשים אומרים לי שיש לי עיניים ירוקות וחצי מהאנשים אומרים כחולות..

בקשר לתמונה הרביעית, זה עט רגיל לגמרי.

היה לי משעמם בבית ספר, אז פירקתי אותו מהדיו, הסתכלתי דרכו וראיתי כמה משושים..חזרתי הביתה הצמדתי את זה לעדשה, כיוונתי סוגי תאורה שונים פנימה וזה מה שיצא מאחד מהם..

ותודה על התגובות =)

פורסם

משהו מוזר שבערך חצי מהאנשים אומרים לי שיש לי עיניים ירוקות וחצי מהאנשים אומרים כחולות..- זה תלוי אם אתה נימצא באור או בצל..

אצל אחי נראה כאילו יש לו עינים כחולות באור ובצל יותר ירוקות..

פורסם

בקשר לעין-אין לי מושג מזה קשתית, אבל אני מניח שזה החלק של הצבע בעין..  זה פשוט הצבע של העין שלי

משהו מוזר שבערך חצי מהאנשים אומרים לי שיש לי עיניים ירוקות וחצי מהאנשים אומרים כחולות..

בקשר לתמונה הרביעית, זה עט רגיל לגמרי.

היה לי משעמם בבית ספר, אז פירקתי אותו מהדיו, הסתכלתי דרכו וראיתי כמה משושים..חזרתי הביתה הצמדתי את זה לעדשה, כיוונתי סוגי תאורה שונים פנימה וזה מה שיצא מאחד מהם..

ותודה על התגובות =)

lol.... פאק... מה עט? איך?!!???

תמונות יפיפיות! :)

פורסם

אני לא כ"כ אוהב צילום אבל אני חייב לותר שממש הדהמת אותי ! אחלה תמונות כל הכבוד..סתם  ::)

ממש ככה, גם אני לא בדיוק חובב צילום אבל אחרי התומונות האלו נראה לי שאני יתחיל. ממש מדהים. :yelclap:

פורסם

תמונות מצויינות אחת אחת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים