עבור לתוכן

מחשב חדש - בעיות RESTART בעקבות הפעלת EMULE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הרכבתי מחשב חדש שבשבוע הראשון שלו עבד בצורה תקינה

לאחר שהמחשב חובר לרשת

וכן הותקנה תוכנת האימיול החלו בעיות של RESTART ללא הודעה מוקדמת

הRESTART מתרחש רק לאחר השאימיול עובד למשך כחצי שעה

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה מראש לכול נותני העזרה

פורסם

אני לא מאמין שזה בגלל הEMULE אולי אחד מתולעים החדשות < כן הכול בגללם > יש לך אנטי וירוס וחומת אש אני מקווה ותבדוק אולי איזו התנגשות עם תוכנה אחרת

אפילו שאני לא מאמין שמחשב חדש יקרוס בגלל EMULE :nixweiss: פרט יותר על הבעיה מה עוד עובד ברקע .. וכו

אולי בעצם תעלה לפה את קובץ DUMP שלך אם אתה לא יודע איך יש פה מדריך איפה שהוא באתר לזה

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל הבעיה נגרמת רק לאחר חצי שעה שהאימול עובד

אחרת עובד שעות

צירפתי את קבצי DUMP

[attachment deleted by admin]

פורסם

Probably caused by : NVTcp.sys 

גם לי היתה בעיה דומה, זה קשור לכרטיס רשת של NVIDIA

היה גורם לנפילות במחשב במשחק ברשת, באימיול ובחיבור למחשב השני (מקינטוש)

לא יודע איך היא נפתרה

פורסם
  • מחבר

יש למישהו מושג מה הבעיה ככול הנראה לי ניתוח DUMP

הבעיה בקובץ NVTcp.sys

פורסם

חיפוש קטן גדול בגוגל והתוצאה היא כמו שמישהו אמר פה על כרטיס הרשת. נסה לעדכן את הדריוור שלו או כבה אותו

בהצלחה :xyxthumbs:

I didn't realize this was an issue until today when it first happened. When I first installed emule, I had just got this new system so I played around with things and decided to offload its network traffic to the hardware. Had no problems for a month, even leaving it on overnight (aside from a memory/pagefile leak I haven't tracked down yet). Then today I updated, and suddenly got BSODs. Researching online, I found alot of people were having this problem.

So, I went back into the nvidia firewall, and checked and sure enough the rule was no longer properly targeting the exe since I updated. So I removed it, put it back in with the proper exe path, and presto, it works again.

So the solution is go into Nvidia's firewall config, under Active Armor, select Application, create a new rule, browse to emule.exe, and set it Offloadable for both inbound and outbound. Then apply. That's it. It works perfectly for me.

מתוך האתר של אימיול

http://forum.emule-project.net/lofiversion/index.php/t90664.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים